Волво Клуб - България

Пълна версия: Volvo S70/V70 User Manual
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
От 2000 г и е на англииски
Тъкмо мислех да пусна една тема, но си ме изпреварил Smile
Мисля си, защо не вземем да съберем всички ръководства и да ги качим на сървъра, за да е по-удобно на всички. Вместо човек да рови в нета и да отваря стари теми с невалидни линкове, влиза в темата, избира си модел и година, и ако има късмет, намира това което му трябва.
Ако всеки даде това, което е намерил, лека-полека колекцията от ръководства за различните модели ще се попълни.
Кажете какво мислите.
Точно това се чудя къде да предложиме да се отвори един раздел може би библиотека където да се качи информация в момента се опитвам да кача и мултимедиино ръководство за с и в 40 ама маи малко голямо ще доиде.
Та моля нека обсъдиме нуждата от нов раздел.
ddxdd написа:Точно това се чудя къде да предложиме да се отвори един раздел може би библиотека където да се качи информация в момента се опитвам да кача и мултимедиино ръководство за с и в 40 ама маи малко голямо ще доиде.
Та моля нека обсъдиме нуждата от нов раздел.

Напълно подкрепям това предложение.Ще е от полза на всички. Ако не може да се отвори нов раздел, то тогава единственото място за това е във "Важни теми".
Според мен по-скоро на главната страница, а не във "важни теми".
Идеята е че всеки нов потребител на форума още с влизането ще го види и няма да задава излишни въпроси.
Друг вариант е във всеки раздел, примерно "Волво 4xx" най-отгоре да има тема "ръководства на потребителя", както в момента има "Техническа информация за 4хх". В момента там има полезни линкове, но един вече от тях е неработещ.
Именно за това е подобре информацията да се качи във форума, ако е възможно разбирасе.
Появи се вече и ръководство за 850GLT 1993, PDF 176 страници.
има и за в/с 40и е много готино проблема е че е 250 мв. и не мога да го кача но ако на някои му трябва мога да му го изпратя.