Волво Клуб - България

Full Version: Проблем с тестване
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте! Появи ми се следния проблем. При опит за тестване на колата с тестер се оказа, че не може да бъде намерена от тестера. Има ли някой идея на какво може да се дължи. Колата ми е с холандски газов инжекцион G3. Възможно ли е при монтирането му да е станало нещо. Имам проблем с паленето. При първоначално палене пали трудно - от втория път и без тестване не може да се определи на какво се дължи проблема.
Благодаря предварително!
tsvetljak Wrote:Здравейте! Появи ми се следния проблем. При опит за тестване на колата с тестер се оказа, че не може да бъде намерена от тестера. Има ли някой идея на какво може да се дължи. Колата ми е с холандски газов инжекцион G3. Възможно ли е при монтирането му да е станало нещо. Имам проблем с паленето. При първоначално палене пали трудно - от втория път и без тестване не може да се определи на какво се дължи проблема.
Благодаря предварително!
След като монтирах газов инжекцион на предната ми кола също стана НЕоткриваема за всякакви компютри...и проблема си остана неразрешен. Някой ми беше казал да пробвам да разкача компа на газовото и тогава пак да пробват да се върже...но така и не пробвах. Може ти да го направиш Big Grin Big Grin Big Grin
Провери си бушончето за компютъра наред ли е.
Бушончето е наред със сигурност Smile