Волво Клуб - България

Full Version: вода в багажника
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Да вземем да правим бутилирана вода от ВОЛВО. Tongue
И аз в о(Т)бора, разбрах го малко след като я взех в40 2000. Имаше много, беше малко преди никулден. Мислех да го зарибя с нещо едро (голям багажник) да избия цената, но докато намеря семе празника отмина. При мен беше от ляво под стопа (вероятно след лек удар) зад самата броня се пада. Горната част от ламарината остава от вътре към купето, а долната от външна. От 1л. тестова бутилка 800мл. бяха вътре. Един салам строителен селикон за бетон фуги и готово. Сега открих по малък извор от друго място, но ще го оправя на пролет. Сега продавам лед за барове от багажника.
Хм, аз само веднъж имах проблем с вода, и тя беше под задната седалка, в лявата страна. Така и не установих от къде е дошла водата (по това време имаше много фактори). Но така или иначе съм замислил изолация на багажното пространство и като разтапицирам всичко, ще се разбере, дали има почва за отглеждане на риба и др подобни Big Grin
при мен пък се появи вода отпред от дясната страна под стелката ?! някой да има на идея защо ?
твоя случай май е в раздела проблеми с парното...... Confusedhock:
Колеги при мен проблемът беше следният. На целият панел на който се намира номера той куплира на двата големи отвора за стоповете и на болтовете с които се затяга отвътре. Свалих го и намазах там кудето се личеше по излоацията подобно на дунапрен със силикон. Затегнах го и обиколих целият панел като запълних фугите между него и 5тата врата. Наложи се да силиконирам и острани на 5тата врата. Цялото разстояние от горният край на задното стъкло до долу(края на стопа). Надявам се че съм решил проблема.
И аз да взема да се включа по темата с водата в купето Smile След топенето на снеговете един ден потегляйки за работа видях в огледалото как изтече малко вода от капака на 3-тия стоп върху щората на багавника и леко се спекох ...... Отворих капачето и установих, че водата се просмуква през отвора на пръскалката за задното стъкло ( V 40 2.0 Т ; 99 г. ) Преди 2,3 седмици ми изчезнаха мигачите, аварийните светлини, изгасна ми таблото и индикацията за незакопчан колан си взе отпуск и тя. Закарах колата на лекар - електричар и той ми каза,че акумулатора ми е с дефектирала клетка и трябва да го сменя. Купих си нов, закарах му пак колата и той установи, че са ми паднали 2 предпазителя в следствие на скапания акумулатор и някакво реле и дрън дрън ...... наговори ми някакви неща, но беше сменил 2та предпазителя срещу 25 лева. Тръгнах си и вс беше наред, докато не запалих колата на следващия ден и не тръгнах за работа - по пътя всичко пак се изгуби. Аз смених въпросните 2 предпазителя и с пускането на мигачите те пак изгоряха . Интересното в случая е, че имах само един резервен и го сложих в гнездото за осветлението на таблото и мигачите. От тогава таблото и мигачите ми си работят без проблем и не са изгасвали. Светлините, които са ми на 5тата врата ( с изключение на 3- я стоп ) не работят и съответно и аварийните светлини, които са на несменения предпазител. Стигам до извода, че от водата, влизаща във вратата ми дава някъде на късо, защото ми показа няколко пъти на таблото, че имам неработеща крушка. Уплътних отвора на пръскалката отвътре и вече не капе, но все още не съм сменил изгорелия предпазител за да проверя дали ще изгорят .

Ако някой има мнение по въпроса да драска Smile
Pages: 1 2 3 4