Волво Клуб - България

Full Version: РАВНОСМЕТКА :)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте, колеги! Сега имам поредния проблем с моето 460 и реших да се разчета отново из форумите! И трябва да ви кажа, че като се замислих установих, че сигурно съм имал по-голямата част от проблемите за които пишат всички тук! Като започнем от загряването, съединител, шумовете, че до теч в купето! И въпреки това, ще продължавам да такъркам шведския си автомобил по разбитите ни пътища, убеден в тезата, че "ЕДИНСТВЕНИЯ ПО-ДОБЪР АВТОМОБИЛ ОТ VOLVO, Е ЧИСТО НОВОТО VOLVO! Smile
Аз ще ти кажа и една друга равносметка - имаше един колега по чието предложение организирахме първата среща във Варнаи който се вясна само веднъж или два пъти не срещите и повече не е дошъл, та нека да продължава така и ще види още какви проблеми ще му дойдат на главата :oops: :oops: :oops: Big Grin Big Grin Big Grin :roll: :roll: :roll:
Ха ха
Гледам и аз аватара, чета коментарите и..... моя бодигард не е металик така че е петролнозелен Smile. И с кеф си го таркалям, но го сменям за нов такъв веднага.
Willie Wrote:Гледам ти аватара, чета ти равносметката и стигам до същия извод.
Хромово-зелен бодигард 460. Докато си позволя по-нова, ще си я карам! Big Grin
....при първа изникнала възможност ще скочим в по една 30-ка.
:roll:
Е, кой какво си го влече - 30 ама умножено по две плюс 20 :wink:
Както си личи от подписа ми - имам две 4хх-ки, таркалям си ги (едната не де ама...), но не отказвам на С40-ката Smile
Здравейте г-н "kelepender ",раздвм се да ви видя отново из форума,
колкопо до проблема ,зная че с помощта ба колегите ще го решите Big Grin
Здравейте колеги, каквато и равносметка да си правим Келепендер-а си е адски прав "По-добрата кола от Волво си е чисто новото Волво". Дали от сантимент или от недоимък ще си таркалям моята 460-ца и ще си я гадилкам като Тамагочи и ще й изпалнявам капризите било то от кеф или от "трябва"... Ама щом все още мацките обръщат поглед след нея, значи си е вървежна... А може и заради шофьора да е :oops:
Пробвал ли си пеша дали се обръщат? Big Grin Ако не, значи е от колата :wink:
Дайте да направим подклуб за 4XX, нали вече модела е класика!
:oops: заради колата е, след седмица тестове и обикаляне пеша и скитане по улиците.... решението беше безкомпромисно - Колата ми печели по точки =D>