Волво Клуб - България

Full Version: ШУМЕН
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте, някой знае ли добър майстор в Шумен? Имам впредвид ходова част и климатик?
Здравей! Smile Аз също съм от Шумен. За съжаление не мога да ти помогна. Ако искаш мога да препоръчам специалисти и дизелисти във Варна. Ако си доволен от някого в Шумен, може да споделиш!
gavra74 Wrote:Здравейте, някой знае ли добър майстор в Шумен? Имам в предвид ходова част и климатик?
Във всеки сервиз ще могат да ти я видят и оправят ходовата. Стига да не е за някоя нова част ремонта.
За климатика - всеки сервиз за тази дейност трябва да могат да погледнат. Оправяне - според възможностите им.
Все пак е кола, волво-то.
Не смятам ще е проблем за добрите майстори и добре оборудван сервиз.
Успех.
:lol: малко е спорно, че навсякъде ще я оправят. Когато бях във Враца загубих токовете - на скорост всичко угасна. На буксир обиколих три сервиза и всеки като чуеше за ВОЛВО и вдигаше рамене. Като погледнеш - едни големи халета, едни машинарии с копчалъци като на атомна подводница, разфасовани аудита и БМВ-та модел 2010 година, а с волво 460 90год не се наемат. А се оказа, че някакъв токоизправител към динамото бил заминал - не съм сменил четките навреме, те изяли нещо си, то прецакало друго си и дръндара бръндара! Тия майстори като видят кола и спират да приказват на български.
Впрочем, за ходовата може и да си прав. Но искар да поразпитам за впечатления, тъй като нямам желание да я карам при някой, който да се учи на нея. В Търговище един майстор ми вика "Нищо и няма, тя тъй си хлопа", а се оказа че бейлетката е заминала.
В Шумен имам познат майстор (златни ръце), ама като чуе за волво и лошо му става - "Не искам да го виждам". На 460 и на V40 той ми сменя ремъци и ролки и от тогава не ще да чува за волво.
А за впечатления:
- Ел.инсталации - 0888 930 601 Росен. това е електричар по принцип. Гаража му е в блоковете над бившия пети полк - има три високи еднакви блока, минаваш вляво от най-левия и гаража му е в ляво (нещо лявото май стана много :oops: )
- Ходова част: казаха ми за някакъв Вальо, имал сервиз в една уличка между блока с надпис "Шуменско пиво" и ромската махала. Още не съм ходил, като го посетя ще добавя телефон.
- Амортисьори: сервиза е като тръгнеш от Гривица към Петрол и бившия Тежък полк, на 200м по-надолу в дясно. Навремето човека имаше гараж над пазара (еднопосочната), но после се премести там. Само че незнам сега като се е разраснал така дали не се е разкалпазанил Sad . Навремето си градеше авторитет и си гледаше перфектно работата, а сега незнам как е.