Волво Клуб - България

Full Version: Познайте каква глава е това...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Докато чистехме мазето с баща ми намерихме главата на доброто старо Волво. Тогава като я сменяхме баща ми беше поръчал от 2 места и тази втората дойде много късно, но нямаше как да я върнем. Така си е останала забравена там вече няколко години, та реших да я изакрам и да я пусна за продажба. Помня, че Волвото беше 440, 1,7 бензин, 90-та година. Но сега като гледам в ауто.ру и тук във форума има към 5 модификации на 1,7 мотора и не мога да разбера точно за кой е (не знам дали има разлика). Ако някой ми каже точно от кой модел е по снимките получава отстъпка Smile Снимки с фабричните номера по главата съм качил на <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.snimka.bg/album.php?album_id=355614" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.snimka.bg/album.php?album_id=355614</a><!-- m -->
Не мисля и да печеля пари от тази работа, просто някой да каже една справедлива цена и му я давам. Намирам се в София, но съм от Бургас, а и доста често пътува мой човек до Пловдив, така че главата може да се види и в трите града. Според мен е в доста добро състояние, макар че е се е оксидирала леко от това стоене, но според мен това няма никакво значение.

П.С. Знам, че темата е малко за купува/продава, но имайки предвид, че не знам точно за кой мотор е бих искал първо някой 440-ескперт да си каже мнението и я местя веднага там.
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=3925" onclick="window.open(this.href);return false;">viewtopic.php?f=4&t=3925</a><!-- l -->


ей тук има една снимка ..главата е същата :wink:
Здравей Терористе,
много ти благодаря за отговора. Аз съм малко бавен с отговорите, ама само уикенда имам време да се занимавам. Сега внимателно сравних снимката, която си ми пратил с моята глава, ама май-май малко намирам разлики, има едни облички работи отгоре, които на моята глава ги няма, както и гледам болтовете отдолу на снимката са сякаш различни. Прикачил съм твоята и моята глава, за да си кажеш мнението.
Но пак е нещо, кажи твоята за кой модел двигател е и така ще знам, че поне е много подобна на него макар и с някакви малки разлики.
И между другото имаш ли идея колко пари мога да искам, така че купувача да е доволен, пак казвам, че не мисля да печеля от тая работа, все пак ми е като дар от мазето?

твоята:
[attachment=7445]
и моята:
[attachment=7444]
посочи справедлива цена/тогава ще кажа/ сега нещо на рекет заприлича тази история .
Човека на който му трябва такава глава,ще си я познае и ще ти се обади-на мен лично не ми трябва!!!
хехе, чак пък рекет Smile
наистина нямам идея колко вървят и се надявах някой да даде ориентир. аз със сигурност не мисля да помпам цената.
и пак да попитам терориста - мога ли отново да те попитам от кой двигател точно е твоята глава? просто за сравнение...