Волво Клуб - България

Full Version: Измамник по форум-ите !
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Колеги забелязах една тема във форум-а на Опел която беше копирана от форум-а на пежо.Има няколко измамени и за това пускам темата за да не се появи и тук и да има измамени и сред нас Confusedhock: .Става въпрос за авто чати който праща по куриер.
Ето линк към темата:
http://www.peugeotclub.info/forum/viewto...=2&t=36326
П.П.Нека темата да бъде сложена като важна ако може за да не потъне някъде назад
кофти работа. дано го пребият тоз идиот. в дългопол бая измамнически фирми има, който я ддс точат, я някакви други мизерии правят.
един съвет - ако някой си хареса нещо някъде, най добре е да звънне на клубар, за да го провери на място кое какво е. предполагам никой няма да откаже помощ, а ако не може в момента по добре да се изчака отколкото после да има главобол
gadnia_metal Wrote:а ако не може в момента по добре да се изчака отколкото после да има главобол

По-добре главобол,отколкото зъбобол или дървен кол ...
Big Grin Big Grin Big Grin
Наистина колеги, трябва да си изработим някаква стратегия за предпазване от подобни измамници.Предложението на Метъла засега е най-доброто и без това се разрастваме и имаме хора почти навсякъде. Според мен най-точния начин е да сме информирани за действията на такива изроди.Май и ние си имаме подобен случай, но поне измамата не е пълна. Ако някой съфорумец е бил измамен по подобен начин да НЕ си МЪЛЧИ, а да пуска инфо към всички.
И да се докладва ма майор МЕВДУН.
Kangalov Wrote:И да се докладва ма майор МЕВДУН.

Smile
който с вещината на щатен служител на ДАНС ще вземе да разследва и като го намери ...
абе виновния да плати масрафа на националната среща Big Grin Big Grin Big Grin за 5 години напред Big Grin Big Grin Big Grin
Ами истината е винаги "Отвори преди да платиш" - ако не е съгласен е почти сигурно, че е измамник. Такива нещастници отдавна практикуват тия "услуги" и точно тази опция започна да ги възпира. Доверие никому, особено на търговци. Тоя специално заслужава да му се случи едно голямо автошествие.
Малко със закъснение пиша, но ако все пак да се знае, ако някой има нужда да се огледа стока (да се направят снимки) и т.н. в градовете Ст.Загора, Шумен или Варна, може спокойно да ме потърси за тази услуга. МРАЗЯ ИЗМАМНИЦИ!!!