Волво Клуб - България

Full Version: Мога ли да мина границата с АГУ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Колеги мога ли да мина границата, конкретно с Гърция, с газова уредба, трябват ли ми документи за нея преглед. Да каже някой който е минавал. Също така ако колата не е на мое име мога ли да я карма зад граница.
Колега трябва ти пълномишно за колата задължително а за газавата си имай документи за всеки случай иначе имало газстанций там
приятно изкарване
Пълномошно имам за колата, ще го взема. А за газовата имам документи, но не съм правил преглед и заверка, искат ли въобще документи за газовата?
Не искат. Да не говорим, че тия документи са на български и реално нямат никаква стойност, дори и да ги имаш. Аз в Гърция не съм ходил, но по цяла Европа никъде не са ми искали документи.
Аз съм минавал - няма никакъв проблем, само дето там няма къде да зареждаш :roll: :roll: :roll: Гледай освен АГУ-то да не си забравиш в колата и антирадара(ако имаш такъв де), че глобите хич не са малки :oops: :oops: :oops:
абе и аз съм чувал за антирадарите ,ама за кои точно не ми е ясно.......за всички ли или само за истинските ,,,не зная!? радар детекторите важат ли?или работата е --"бягай да бягаме"
Няма избягване. И глобите са в стотици евро - свалят ти предния номер и ела си го търси с квитанцията за платена глоба.
Нашите джигити там са агънца.
SpyZip Wrote:Пълномошно имам за колата, ще го взема. А за газовата имам документи, но не съм правил преглед и заверка, искат ли въобще документи за газовата?

Направи и копие на пълномощното ,защото на нашата граница може да ти трябва :roll: ,иначе за газта проблеми няма,та и без книжка може да минеш :wink:
Но да те предопредя-не взимай "пудра...захар" със себеси,щот митничарите имат алергия от нея,и кашлят Big Grin Big Grin Big Grin
аз вече 3 пъти стана ходя до Гърция, искат ми само лична карта и талон на колата, и лични карти на пътниците...
документи за гозовата имам всички и е минала преглед.. но до сега не са искали такива
не съм ходил много навътре .. само до Александрополи ....но да ви кажа една газстанция не видях по пътя, добре че ми е 60л бутилката и не ми се наложи да зареждам в гърция Big Grin газта ми свърши в свиленград Big Grin Big Grin Big Grin и там заредих
иначе кат спирахме да питаме с един приятел дет знае гръцки... ни гледат кат извънземни... само за газьол се сещат .. тва чудо автогаз никой не го знаеше Smile

направи ми впечатлие табелките радар с камерка..... дали има камери по ппътя... и да снимат.. незнам
С АГУ няма проблем да влезеш в Гърция, но ВСИЧКИ видове антирадари и радар детектори са забранени.
Ако те хванат с такъв, дори и да е изключен глобата не ти мърда, просто не рискувай.
Поздрави.