Волво Клуб - България

Full Version: Има ли причини да не купя 240
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Наканих се да купя една 240-ка и вече я капарирах. Колата е в мобилето, тъмно синя, сменян двигател - 2 л, 87,2500 лева. Изглежда добре за годините си и явно са се грижили за нея. Домува някъде около Руски Паметник. Ако някой познава автомобила и знае за някаква сериозна причина да не го купувам, нека я каже сега - до утре вечерта. Имам предвид сериозни скрити дефекти, а не толкова коментари около цената. Ако е нужно ползвайте и телефон, моя е 0886171781. Благодаря Ви предварително. Впрочем, повече ще се зарадвам ако похвалите автомобила. :?:
Здрасти колега,щом си се наканил да си купиш 240, си наясно с плюсовете и минусите на този модел на Волво.В нашето семейство винаги е имало по едно 240,така че аз съм пристрастен,но искам да ти обърна внимание на следното,щом е сменян двигателя провери дали е узаконен в КАТ(съвпада ли номера на двигателя с този написан в талона),да не се окаже че не е,и да имаш излишни проблеми.Успех.
Е как е 240 ката
напиши нещо повече за нея
Ще я взема днес по обед , но тя по принцип си е добре. Остава и за да съм добре в нея след някое време... Веднъж съм патил от мотор натъпкан с добавки като за продажба. Нали се сещаш какво става след смяна на маслото - валови лагери, сегменти и т.н. по домова книга!
И да се похвалиш после!
Неделята след великден - 26 април - ни се пада ред да се събираме софийският кръжок на волво маниаците. Заповядай да ти я огледаме, поощипеме, да поцъкаме с език. Събираме се на паркинга пред резиденция Бояна (НИМ) в 12 часа.
Похвалвам се, колата е моя. Мисля че се получи крайно рядка комбинация от технически и социални параметри. Аз никога не карам, шофьорът в къши е жена ми. Манията да се придобие 20 - 30 годишно VOLVO за нея ба просто мъжка прищявка, но я понесе сравнително тихо. Май си даваше сметка, че има и доста по-разорителни мъжки хобита. Първото и сядане зад волана премина в цвръсто следене за габаритите. Като разбра, че по ВИН код колата е 83-ти, а не както пишеше по обявленията 88-ми набор взе да гледа скептично. На следващия ден всичките и колежки жени реагирали в стил "Ау, кво стару, ауу, горката, ц ц ц". Колегите и мъже спасиха положението. Обсипали танка с възторжени коментари и се изредили за по кръгче. На връщане от работа благоверната ми посвикнала с габарита, усетила возията и забелязала, че хората с любопитство оглеждат колата, а след това и нея самата. Това съвсем оправи политическия климат и 24 часа след покупката вече имах VOLVO 240, доволна жена и бира "Старо Бърно", купена от жената за почерпка. Пиех си пивото и обмислах как ше повозим волвофобите месец два да свикнат, а после ще взема назаем някое наво форд К, ще ги натъпча отзад и ще питам хубаво ли е Big Grin
За техническите подробности няма да пиша сега.След някое време ще кача снимки, а на 26 април ще доъда в Бояна за акъл...
А, от радост да не забравя - благодаря за моралната подкрепа!
честито, много да те радва и слуша, а ищом и жената е доволна всичко е повече от ок Big Grin
а от къде ти е купила старо бърното и в каква опаковка ако не е тайна :wink:
Живея съвсем близо до Перник, а в Перник има една кръчма дето я карат наливна. Опаковката си е по твой избор - могат да ти я сипят и в бидон за в къщи :lol:
Честито
Наслаждавай те се на удоволствието с което този автомобил Ви дарява при возене, каране и някой други неща.
Много без аварийни и весели празници.
Честито и от мен,много безаварийни километри и радост с новата колица.
Pages: 1 2 3