Волво Клуб - България

Full Version: R.I.P
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
<!-- m --><a class="postlink" href="http://dnes.dir.bg/2009/04/30/news4383606.html#sepultura" onclick="window.open(this.href);return false;">http://dnes.dir.bg/2009/04/30/news43836 ... #sepultura</a><!-- m --> Cry
Лошо ! Много лошо ! Ужасното е че заради това безразсъдно шофиране загиват и малки деца. Cry Може би е време такива теми като тази на прасковко /да помислим преди да тръгнем/ да бъдат пускани вече и по Българските ефирни и национални телевизии.
По-важно е да променим мисленето си и де не се мислим за безсмъртни или, че това не може да се случи на нас/пази Боже/. Българските пътища не са състезателни писти и някои за съжаление избиват комплекси на тях или проявяват безхаберие, което води след себе си фатални последици. Наистина нека мислим, преди, докато и след като сме слезли от автомобилите си.
Снимките са разтърсващи. Не знам какво може да се каже в случая. Спорд мен S40-ката е влязла отзад не знам поради каква причина. Директно в резервоара и бутилката с газ. Пореден пример че дори и най-примерния шофьор не може да избяга от съдбата си. Бог да ги прости загиналите!
п.п. Пежото е било спряло в аварийната - а Волвото е изпреварвало от там?!?!
Както казах и по-рано - освен книжка, трябва и мислене......... Sad Cry
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=8548" onclick="window.open(this.href);return false;">viewtopic.php?f=16&t=8548</a><!-- l --> :tfrag: :!:
Ужас!! Просто нямам думи. Нека наистина всички да помислим, както преди да тръгнем, така и по време на пътуването!
Нека мотото на VOLVO си остане Volvo for live!, а не Volvo take lives!!!!
Мир на праха на невинните жертви!
Третата снимка, наистина е много шокираща, но и въздействаща. Учудвам се, че е публикувана.

Изпреварването от аварийната лента няма да го коментирам. Жалко че простотията ходи по хората!
Айде пак се почна...
Не минават празници без да има някой за погребване! :twisted:
И като си помисли човек, че празниците още не са започнали... :roll:

Изпреварвали в аварийната лента???
В такива моменти си мисля, че единственното наказание на малумниците които причиняват такива катастрофи е разтрел!!! Cry
Приятели,потресен съм.За съжаление за пореден път.Винаги съм се ужасявал от агресията на неколцина шофьори които порят смело и безочливо скапаните ни пътища.Не искам да обвинявам водача на Волвото-никой от нас не е очевидец.Дано не е виновен!!!Но жертвите са безценни....Бог да ги прости...Ние управляваме марка автомобил каято изисква да сме по-толерантни и великодушни към останалите!Шведите са създали машина коята може да надживее 98 % от другите коли.Те са мощни,здрави,красиви и агресивни...Ние сме длъжни да пазим останалите...Знам от личен опит удоволствието да я натиснеш и да полети...Притежавам същото С40...В Америка ми дадоха пример,който ме научи да мисля за безопасността и трябва да ви кажа че работи безотказно.Професорът ни помоли да степенуваме петте най-най близки и скъпи за нас хора.И ти почваш-едното дете,другото дете,съпруга/съпруг,сестра и майка.И тогава човекът казва.!Помислете си..и при следващото ви шофиране с висока или рискова скорост си изберете кой от петимата изброени бихте желали да ЗАГИНЕ а вие да оцелеете при една потенциална катастрофа?!?...Заради тъпото ни его някой да не ни изпревари случайно или още веднъж да си припомня каква "резачка" имам!Нека се наслаждаваме на идеята Волво!...И толкова...Всички тези пет човека са наши или на други близки без които не можем да си представим живота.Нека те живеят!
Крайния резултат...
01 май 2009 | 10:03 | Агенция Фокус Wrote:Девет души загинаха при катастрофи през изминалото денонощие, съобщиха от пресцентъра на МВР. Ранените са 36, а с опасност за живота е един човек.
В София са станали шест тежки и 148 леки катастрофи. Има и двама загинали.
Pages: 1 2