Волво Клуб - България

Full Version: Сложих си силикон...ъъъ ксенон :)))
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Та днес взех мойта хубавица и я заведох да и тунинговат двете хубави неща които най се забелязват отпред на пръв поглед а именно....фаровете! Ама не със силикон ами с ксенон, макар че и малко силикон и сложиха Big Grin Big Grin Big Grin Че докато си чаках с колегата достигнахме до извода че силикона при жените и ксенона при колите се слагат поради еднакви причини и имат общи неща: върши по добра "работа", придава по атрактивен и привлекателен вид, може да избираш между различни модели, забелязва се повече както на тъмно така и на светло, ако "майстора" си свърши добре работата не остават белези, слага се със запазен час след преминаване на преглед и препоръка за модела, ще те питат поне 5 пъти къде си го сложил, ще ти казват че е можело и без него.....Айде да видим какво още може да родят нашите умни глави Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Като плащаш, боли най-много!
То супер като цяло но нищо не разбрахме къде,колко пари,цвят мощност.И може би най важното ти доволен ли си но новата светлина ?
Купен и монтиран в София. Цената е 180 лв с монтажа и 6 месеца гаранция. 6000 к 35 вата. За светенето съм предоволен, нищо общо с халогена. Ако някой иска подробно инфо да праща ЛС за да не правим реклама тук... Smile
Само 6 месеца гаранция,защо реши да е тази оферта при положение че вече има с по 2 години гаранция за малко повече пари .
Maxijaz Wrote:Само 6 месеца гаранция,защо реши да е тази оферта при положение че вече има с по 2 години гаранция за малко повече пари .
Нямах време да търся, това ми попадна, имаха свободен час и така....