Волво Клуб - България

Full Version: Цена на предни дискове V40
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Здравейте на всички.Ако някой може да помага,интересува ме цената на предните дискове на V40 1.9 TD 97 г.Ако има тема извинявам се предварително,неоткрих нищо чрез търсачката.Благодаря предварително.
В "Евро 07" има на КВП- 58,83 лв. има и на Метели- 55,79 лв. и внимавай че има два размера на дисковете . Ти трябва да си с по-малкия размер. ::beer::
Благодаря за информацията колега,ще ги сменям,след 70 км/ч тресе волана невярвам от друго да е.
ceko V40 Wrote:Благодаря за информацията колега,ще ги сменям,след 70 км/ч тресе волана невярвам от друго да е.
Тресе ти като спираш или постоянно тресе?
Не бързай с дисковете. Първо си провери баланса на гумите и кормилните накрайници.
Новите дискове са с дебелина 24мм. Допустимото износване е до дебелина 21,5мм. Твоите дискове са с диаметър 256мм. Така че взимаш шублера и мериш... :wink:

Ето и линк с цените на Евро 07 => тук
Както казва Ангел Щерев първо си направи баланс на гумите и тогава виж дали тресе. Аз имах същия проблем като твоя като стигна 90 и почва едно тресене та до 100. Това беше в края на зимата. След като сложих летните гуми барабар с другите джанти всичко се оправи . Та така че не бързай. А както казва Данго премери си дебелината на дисковете и преценявай дали са за смяна, въпреки че със шублер ще ти е малко трудно , трябва да имаш от онези със човките. ::beer::
tronixxx Wrote:
ceko V40 Wrote:Благодаря за информацията колега,ще ги сменям,след 70 км/ч тресе волана невярвам от друго да е.
Тресе ти като спираш или постоянно тресе?
Само като натисна спирачка и то със над 80 км/ч
Прегледай накладките преди да сменяш дискове - по евтин вариант.Ако ти е лошо феродото има същия ефект при спиране.Не бързай с дисковете.
Незнам колеги,дисковете са и надрани вазможно е и да е от накладки но се съмнявам.А някой дали знае цената на накладките?
Pages: 1 2 3 4