Волво Клуб - България

Пълна версия: Волво става китайска марка!!!
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Страници: 1 2
От известно време следя развитието по темата относно продажбата на Волво и за мое огромно съжаление страховете ми станаха реалност.... Любимата марка става китайска.... <!-- m --><a class="postlink" href="http://news.expert.bg/n246641/" onclick="window.open(this.href);return false;">http://news.expert.bg/n246641/</a><!-- m -->
cobravolvo написа:От известно време следя развитието по темата относно продажбата на Волво и за мое огромно съжаление страховете ми станаха реалност.... Любимата марка става китайска.... <!-- m --><a class="postlink" href="http://news.expert.bg/n246641/" onclick="window.open(this.href);return false;">http://news.expert.bg/n246641/</a><!-- m -->

много жалко, наистина.. все пак китайците имат много класове на качество, а ние (в БГ) сме запознати най-вече с най-ниските им. китайците можели да произвеждат и качествени продукти в зависимост от пазара, който обслужват..
кой знае.. :roll:
Интересно как във Волво форума почти никой не се интересува от случващото се с марката.... Та дори в БМВ форума доста повече хора изразиха мнение... :dontknow:
Колега, това че не се пише в твоята тема, не значи че сме безразлични към това кой ще е собственик на марката...има доста други теми по въпроса. Не вярвам все пак да чакаш да се тръшкаме и да си скубем косите.......нали?!?
Колега мен не ме интересува това дали темата е моя или на някой друг въпроса е там че като цяло активността във Волво форума е слаба лично на мен не ми е приятно защото това е любимата ми марка (и не само на мен)
Щом китайците могат да си позволят да купят волво означава че не са за подценяване. - Дано надигащата си китайска мощ допринесе в положителен смисъл за развитеито на любимата марка.Не мога да не спомена че ми е малко притеснено но какво да се прави. /На кого да се сърдя/.
Малко тъжно се чуствам за тая работа Sad Имам от скоро Волво ,но се превърна в много за мен ...И като всеки "волвар"
Се чуствах горд от пренадлежноста на марката -Швеция ....Както и да е ..Да се надяваме ,че Китайците ще се отнесат сериозно към нашата любима марка!
М да и аз прочетох тук и там за тзи работа и хич не ми харесва ..... Знам ги що за стока са Китайците , и как живеят в европа , в интерес на истината не ги харесвам от както ги опознах по одблизо , усетиш ли им характера и те избива на расизъм , май по скоро те са такива , Съжалявам за марката , беше ми предоставено за три месеца едно Волво 850 2.5 бензин Автоматик и от тогава съм фен на тези коли , но Китайците (Азизтците ) са плагиати нищо повече
Не ми хареса мнението на колегата по горе Щом можели да си го позволят ..... Колега те и Арабите могат да си позволят мног с парие си но всички знаем ,че са дотам , .... Незнам за какво му трябваше на форд да купува Волво ....

но това си е мое мнение и никой не ангажирам с него

Поздрви на Всички
Колега напълно те подкрепям.След време ще казваме:"Ееееех хубава кола беше VOLVO, докато не мина в ръцете на жълтурите".
Парите са си пари, това е положението.
Страници: 1 2