Волво Клуб - България

Full Version: Проблем със климатика
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Здравейте имам проблем със климатика когато пускам на студено от лява страна духа студено а от дясна духа топло
когато пускам от дясна страна на 28 градуса тогава духа студено а когато пускам и двете на 28 градуса тогава и от двети страни духа торло
А за каква кола става въпрос :?: :!: :?: :!:
VOLVO V 70 2.4 benzin 140 hk 2001 г
Иди на климатикаджия някъде. Тук във форума има няколко обяви на специалисти, поразтърси се и отивай да го видят. Предполагам че е някоя дреболия.
Колега , ако си наистина 2001 година, то управлението на климатичната система е на централната конзола най-долу. Ако е така съветът ми е да отидеш в Мото-Пфое защото работите с този модул са доста сериозни , не се доверявай на обикновените климатикаджии....

Ицко, помниш ли какво се случи миналата година с колата на Ясен от Кюстендил ? От много акъли накрая даде 1600 лв за нов модул за управление!!!
прав си приятел
здравейте на всички

във шведский форум ми написаха че проблема може да е във Evaporatora?

някой да има някаква идея ? и дали някой знае как се сменя Evaporator?
Управлението на тези климатроници е много интересно нещо проявяващо харарактер в какви ли не аспекти, според мен най вероятно не мери добре температурата в купето. От какъв зор са ти казали че изпарителя е за смяна незнам... :roll:
незнам
един ми написа че може да е от панела A/C
когато пускам лява страна топло, дясна духа топло, пускам на студено дясната страна,обаче пак духа топло.
Ами нещото което можеш сам да провериш е дали вентилатора зад термистора се върти, ако се е затлачил термистора мери температурата на на панела (която обикновенно след 1-2 часа каране е около 40 градуса заради крушките вътре).
Моята ми прави тоя номер като е на auto от време на време, вън кучи студ вътре сравнително топло спирам някъде за 5-10мин. послв влизам паля и като духне студено колкото може. Само, че при мен проблема е, че не си управлява вентилаторчето зад термистора коректно. Тоест някой път не тръгва... :roll:

Ходи в МП за диагностика. Като го закачат към комп-а модула ще си каже какво не му е наред. :wink:
Pages: 1 2 3