Волво Клуб - България

Full Version: Мото пфое Русе или Плевен
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Налага ми се да ползвам услугите на един от двата сервиза за ъпгрейд на софтуера на автоматика.Аз съм от Търново и двата града са ми на едно и също разстояние.Моля препоръчайте един от двата сервиза!
Предварително Благодаря!!!
за Плевенското не съм го ползвал, но и не съм чул много добри неща за тях. А за русе хептен нищо не знам. Не ти помогнах много, ама поне желанието е факт Smile
Мисля че Вальо (Kangalov) и Тони (tonyfiremen), могат да ти дадат актуална информация за Мото Пфое - Русе... :wink:
И не само те. От споделеното от колеги, препоръките за Русе са големи, но нека не цитирам, сами да си кажат. За Плевен нищо не съм чувал.
В Русе определено е за препоръчване.
А бе не знам как са в Плевен , че да ги сравня с Русе , но чувам , че в Русе са по-добри от Варна и Бургас . Дано си ме разбрал правилно навсякаде има слаби и силни места. Аз ако съм на тебе бих отишъл до София , че тука ако ги няма частите ги чакаме от София, ще потърсиш МОРУНА за помощ , на Жоро Терзиев сервиза е там, а бе по-много възможности въобще. А може и един плаж да изкараш във Варна докато МАЙОР Мевдо ти преглежда колата.Ти акъл искай само пари да не са че нямам.
Става въпрос за така наречения VIDA-тест на автоматика който по предписание на Волво трябва да се прави на всяко обслужване а вече две обслужвания не съм го правил а само масло .филтри - маслен,въздушен и на климатика и зануляване на компютъра.Според обясненията този VIDA-тест е ъпгрейд на софтуера,изчистване на грешките и някакви настройки компесиращи нормалното износване.Тоест човека вкарващ софтуера може да променя в някакви граници определени стойности.Като купих колата го направих в София , но там чакането беше убийствено - бях си записал час за 08.00 а колата беше готова в 16.30 а самата процедура е един час и за толкова ти земат пари. Интересуваме в Русе дали персонала е подготвен точно по тези допълнителни настройки които могат да се контролират защото в София имат тази практика и са наясно с това.
Е на това не мога да ти отговоря, но мога да ти дам телефон на един наш клубар който точно с електрониката в МП се занимава. Пенчо се казва той ще ти отговори най-точно ТЕЛ;0898791050.
Благодаря много за телефона!До колкото разбрах този човек работи в сервиза на Мото Пфое в Русе.
Непременно ще се обадя!
Благодаря много за телефона!!!Обадих се и уговорихме всичко с Пенчо.Изключително вежлив и компетентен човек!
Благодаря още веднъж!
Pages: 1 2