Волво Клуб - България

Full Version: Помощ за код на радиото на volvo s40
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Помогнете, смених си акумулатора и сега не може да ми тръгне радиото и иска код. Някой да знае нещо?
kliko Wrote:Помогнете, смених си акумулатора и сега не може да ми тръгне радиото и иска код. Някой да знае нещо?
Колега пробвай с търсачката на форум-а имаше някъде тема и мисля,че пишеше там някакъв сайт за генериране на такива кодове,но не винаги става.Другия начин е да отидеш в Мото-Пфое,казваш им номера на рамта и те ще ти кажат кода (това със сигорност става).
Успех :!:
Quote:Колега пробвай с търсачката на форум-а имаше някъде тема и мисля,че пишеше там някакъв сайт за генериране на такива кодове,но не винаги става.Другия начин е да отидеш в Мото-Пфое,казваш им номера на рамта и те ще ти кажат кода (това със сигорност става).
Успех

Първо си потърси кода де не ти е записан някъде по книжката на колата . На предишната ми кола беше записан на книжката. ::beer::
Здрасти колега,

аз имах същия проблем след като реших да почистя клемите на акумулатора. Търсих програми за генериране и какво ли още не, но греда. Накарая се свързах с колегата от Мото Пфое - moruna. Той ми поиска VIN, но с него не стана работата, защото се оказа , че мойто радио май е слагано в последствие. После ме накара да си извадя радиото (това е много лено - в долната част от ляво и дясно има две дълги и тесни като копчета, като ги натиснеш те изкачат напред и ги хващаш като дръжки и вадиш цялото радио) и да снимам лепенките с различна информация. Изпратих му ги и той човека ми каза кода. Сега съм го записал и нямам вече проблеми от тоя родSmile
Другия варинат е да отидеш директно в МП и там предполагам, че за 15 мин ще ти намерят кода.
Дано съм ти бил полезен.