Волво Клуб - България

Full Version: За изкуството пастиране(s0me0ne да не чете:))))
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Здравейте колеги,
през Април станах горд собственик на едно красиво червено S40 благодарение на предишния собственик Мишето(s0me0ne), както и Жоро(GT1) и Емето(EMETO1), които ме насочиха, че се продава кола, каквато търсех, за което сърдечно искам да им благодаря отново Smile

Малко след това започнах усилено да ровя из форума за теми относно пастирането, но след като не можах да задоволя информационния си глад реших да се поразровя и из Гугъл. Така попаднах на една тема във форума на колегите от БМВ клуба. Тя беше постната от един супер готин пич на име Десо(в което се убедих впоследствие и на живо), който 8 години се е занимавал професионално с пастиране в Щатите, но миналата година е решил да се върне в България и по-точно в Габрово от където си е.
След като ми отне няколко часа да прочета цялата тема и след като в 90% от мненията колегите не можеха да опишат радостта си и хвалебствията си към Десо, аз реших че това е моят човек!
Звъннах му още през почивните дни по 6-ти май, но тогава не успях да се вредя, та намерих време и успях да се уговоря и с него чак на 14.07. Отидох в 9.00 сутринта в Габрово при него и си взех колата...в 18.00. като половин час преди това Десо отдели да ми обясни всеки един детайл..и да ми покаже неща по външния вид на колата, за които преди това не бях и подозирал. Едва ли това биха го направили на обичайните места, на които се пастират коли, в общия случай автомивки, където гледат да те избутат по-набързичко и да ти вземат парите, да не говорим..за полиране на светлини, лайсни, стъкла и т.н. Съжалявам, че не се сетих да направя снимки на колата преди процедурите за да се види разликата, но който има желание може да прочете темата в БМВ форума тук и да види мнения, в които има постнати снимки преди и след.
Мисля, че там ще се начетете достатъчно на суперлативи..за да ги изказвам и аз.

За да не бъда голословен ще постна и няколко снимки.
Доколкото си спомням в темата в БМВ форума нямаше телефон на Десо по негово изрично желание, така че ако някой проявява интерес може да ми пише на ЛС, ще му го дам с удоволствие.

[attachment=8500]

[attachment=8499]

[attachment=8498]

[attachment=8497]

[attachment=8496]

А да..и да кажа, че ако забележите някакви петна по боята на снимките..да знаете, че е отражение :mrgreen:
Честито колега, колата е станала като нова!!!!!!! Би ли споделил колко ти излезе пастирането?!? Благодаря.
100Y0 Wrote:Честито колега, колата е станала като нова!!!!!!! Би ли споделил колко ти излезе пастирането?!? Благодаря.

Благодаря Smile
140 лв. Не знам..дали са малко или много..но определено ги дадох с кеф..както и бакшиш Smile
Струва си парите :wink: ,харесва ми Smile
Колега,аз се интересувам.Ако може да ми дадеш телефона на това момче,ще ти бъда благодарен.Имам път натам другата седмица.
Отдавна го следя тоз Десо, ма много далече това Габрово...

Има ли някой, който да е пробвал и да е останал доволен от такава услуга в София? Че не ми се експериментира да я оставям на някой да се учи на моята красавица с ъглошлайф :chain:
Да е далече да е далече..колко да е далече?2.5 часа път.Освен това може перфектно да се съчетае за 1 уикенд пастирането и разходка в района. Има достатъчно интересни места, които могат да се видят - да разгледаш Етъра, да хапнеш боб по манастирски в Дряновския манастир, да разгледаш пещерата Бачо Киро, Царевец, Арбанаси..и какво ли още не Smile
Toва е така, ама обиколих всичко в района само преди два месеца, но явно ще обмислям варианта. Твоята изглежда прекрасно направена Smile
Забравих да попитам,колко време отнема цялата работа с пастирането?
sasho_bg3 Wrote:Забравих да попитам,колко време отнема цялата работа с пастирането?

Саше, той колегата го е написал в първия пост-оставил я е в 9,00 и я е взел в 18,00ч. Ако имаш време прочети темата в ВМW форума. Адски дълга е, но има страшно много полезни неща в нея, особено в началото :wink:
Самия Десо е написал, че не може да поеме повече от една кола на ден, главно поради това, че иска всичко да е изпипано до край и той да е доволен и клиента също Big Grin . Лично аз рядко съм чувал за толкова прецизен в работата си човек. Да е жив и здрав и дай Боже повече такива ИСТИНСКИ МАЙСТОРИ.
Pages: 1 2 3