Волво Клуб - България

Full Version: Здравейте и от мен
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здавейте Волвари Smile !Най-накрая съм сред вас!Това ми беше мечта ,но без кола щях да съм една лаладжийка.Разглеждах снимките ви много сте готини ,има големи сладури.Купиха ми една еска -40 с багажниците .../имаха си име но несе сещам в момента/с турбинка Big Grin кво като съм жена.........Да не изпадам в самохвалство, ама ....ей такива очи отварят като мина с 180 край тях.С две думи понавървява колицата.Айде като за начало стига че излизам ............мерак какво да се прави.Чао ви..
Честито! Ама да я покажеш тая еска с багажник Smile :wink:
Честитот и от мен!Много безаварийни километри.Ти ако не дойдеш на някоя среща ние ще дойдем при теб. :wink: Big Grin
Благодаря ви за гостоприемството на тия които писаха.Сега като гледам забравила съм да си напиша името :казвам се Мария.Ама и вие не питате !Абе колко са жените в тоя форум ,май неса много или са много тихи.Що невиждам .....я да си измислим някоя темичка, какво като е Волво форума .Някой мъж все е останал за обсъждане а пък ако не ще си говорим за плетки. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Айде дерзайте.
mimivolvo Wrote:... а пък ако не ще си говорим за плетки. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Айде дерзайте.

А-а-а айде без плетки, къде по интересни теми има :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Привет и от мен Миме :wink: Ако искаш заповядай другата неделя на нашата среща да видим новата ти хубавица и да се запознаем.Ако искаш и тая неделя до Варна отскочи.Избор имаш.Следи раздела "Срещи на клуба" за датата и мястото.
Добре дошла сред нас и честита нова придобивка Мими. Здраво да я настъпваш и много да внимаваш :wink: Big Grin . Колежките във форума може да са малко, но за сметка на това са КАЧЕСТВЕНИ !!!!!!!
Поздрави.
mimivolvo Wrote:.........Да не изпадам в самохвалство, ама ....ей такива очи отварят като мина с 180 край тях.
Що така бе, Миме? (сори не можах да се въздържа :oops: )
Да ти е честита еската с багажника, дълго и безаварийно каране ти пожелавам и добре дошла!
Добре си ни дошла Мария :wink:
Приятни момети ти пожелаваме във Форума,и...честита ти "еска" Big Grin Big Grin Big Grin


Дани и Кире ООД
ама ....ей такива очи отварят като мина с 180 край тях.

Що така бе Миме ?
Пък и добре си ни дошла
Pages: 1 2