Волво Клуб - България

Full Version: Конзола около волана,въртене?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте,колеги!Пластмасите точно зад волана(където са ръчките за мигачите и чистачките),се завърта наляво и надясно сътветно като дам ляв и десен мигач.Доста е дразнещо,тъй като мигачите не се изключват сами,а като дам от ляв на десен и обратно първо обирам луфта на конзолота,та все едно давам два пъти мигач.Отварях го има едни болтове за стягане но не мога да го видя с шестограм ли са,заоблени ли са прибвах и с еврейска звезда и нищо не влиза там.
Имам същият проблем, и аз се опитвах да го оправям и накрая свинах. Но ако някой даде добра идея да се поправи Big Grin е добре дошъл.
Аз гледах в руското ръководство и доколкото видях май ще трябва да се разпробиват болтовете.
Няма ли кой да даде някво мнение по въпроса?
Здравейте,
и при мен го има същия проблем. Опитвах се да оправя поне мигачите, че не се изключваха, но без успех. Имаше една тема по въпроса, но не е справих.
Относно въртенето на конзолата се чудя дали да не се пробвам с някакви клинчета да я законтря.
Все пак се надявам някой да се е оправял с подобен проблем и да даде повече информация.
И при мен го има това въртене в конзолата,затегнах винтовете отдолу но не се оправи.Аз вече свикнах и не ми прави такова впечатление.Ако се намери решение ще е добре.
Явно това е проблем на модела. И при мен го има това леко завъртане на цялата конзола с превключвателите. И аз съм свикнал с това. Но ще мисля как да реша този малък проблем.
хе-хе-хе айде и аз на камарата - и при мен го има този проблем, но вече даже и не ми прави впечатление.
Как не ви прави впечатление бе хора,мен супер много ме дразни и да не може да се затегне.То на лада се стяга тва сигурно ебаси.
Big Grin и при мен е същото ама не му обръшам внимание,даже и единия мигач не ми се изключва с това не мога да свикна
Smile
Pages: 1 2