Волво Клуб - България

Full Version: Инцидент в Несебър
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Колеги клубари, разбрах, че знаете за инцидента, случил се с мен.Намирам за необходимо да Ви осведомя както, че това е истина, така и че към момента съм жив и се възстановявам сравнително бързо.
Не се притеснявайте за мен :-) Ще дам линкове да се осведомят любопитните за случката.Поздрави на всички и бъдете здрави :-)
Big Grin Tongue
Какво е станало? Катастрофа предполагам. Както разбирам си пострадал. Дано да се вазстановиш бъзо и без последици.
Веско, не знам какво е станало, но ти пожелавам бързо възстановяване!
Веско, радвам се, че се възстановяваш, но за другия път да знаеш - свалиш ли го на земята бой докато мърда - знам, че много хора ще възроптаят срещу този мой съвет, но за съжаление това както виждш сам е единтвеното безопасно решение. Ако трябва да помагаме с нещо питай, не се притеснявай, не се знае от кой храст ще изкочи заека :!: :!: :!:
Веско, не знам какво е станало с теб, но дано да си вече добре. В края на другата седмица съм в района на Несебър и ако трябва нещо за помагане казвай навреме. Поздрави.
Веско да не би ти да си наръганото момче, от крадеца откраднал му чантата.Оправяй се бързо независимо от случилото се с теб.
Веско ,днес из Варна тръгна мълвата.......всички сме потресени!
Хора ,масов убиец се разхожда из улиците !!!!Какво става по дяволите !
Не е ли по-добре сега да възроптаем масово ,а не след година, когато следващата жертва може и да няма шанса да стигне до болницата?
Всички около мен ти пожелаваме бързо възстановяване :!:
Разбрах че са го хванали - бил уж някакъв клошар. Пожелавам ти бързо възстановяване Веско.
клошар с .....арбалет :roll:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=379198" onclick="window.open(this.href);return false;">http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=379198</a><!-- m -->
на тоя "доживот в режим 1 " му е малко
Бързо и пълно оздравяване ти желая, Веско!
Pages: 1 2 3