Волво Клуб - България

Full Version: Ангренажен ремък
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте,

Имам следното питане с S40 2003 1.9D 115к.с смених си анг. ремък в Мото-пфое и след това колата ми спря да върви по начина преди да го сменя. Като преди смяната давам газта леко и колта се изтрелва сега трябва да натиска педала на газта до край за да тръгне. Какво може да са направили майсторите от мото-пфое ?
Ами най- добре да питаш тях. Иди и направи рекламация на майсторлъка им.
Здравей,
Нямам представа каква е причината, но наистина отиди и рекламирай колата. Макар, че и да е в тях грешката, не вярвам да си признаят, а отговора ми е що годе ясен ...ще те мотаят поне половин ден, ще излязат с някоя измислена версия и хиляди възможни други причини, а накрая може пак да поискат да си платиш. Въпреки това отиди и си отстоявай правото на качествена услуга, за която си си платил и то сносно, а там цените са им наистина зверски. За цените, които обаждат, трябва да те настанят на шезлонг с безплатни напитки и мулатка с ветрило до тебе, докато чакаш да ти оправят колата, но това е друга тема на разговор .. Big Grin Big Grin Big Grin
Благодаря ви за отговорите.Бесен съм на тия хора няма по мърлява работа от тази
Да не би да е ЗаЦепен ремъка неправилно ? Не ми се вярва да са бързали и недогледали толкова ( да не кажа друго нещо ) , ама случва се... Confusedhock:
Някое вакуумно маркуче да неса го откачили .
Незнам да ли са пропусна ли но ще ви снимам да видите.Няма болчета хидравликата ми омазана с масло и май изхвърля течност неми се приказва.
Незнам да ли е ремъка но май може би е помпата