Волво Клуб - България

Full Version: Шведски сайт с части за Волво
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.swedishautoparts.com/" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.swedishautoparts.com/</a><!-- m -->
В сайта има афтърмаркет и оригинални (OES) части за всички модели на Волво.
Хубави нещица има в този сайт. Е вярно цените са шведски, но поне ги има.
Stanchoni Wrote:http://www.swedishautoparts.com/
В сайта има афтърмаркет и оригинални (OES) части за всички модели на Волво.
Тц за 400 и 300 пак няма. Трябва да сменяме модела.
Вярно колега,3хх и 4хх серия са пропуснати,но според мен това е понеже сайта си е чисто шведски :roll: . Поне за 2хх серия изръчках сайта и има доста неща които другаде не могат да се намерят. Цените са доста солени, но поне има части за които си пише че са заводски вграждани в автомобилите(OES) . Дори има такива за които се твърди че могат да се обърнат към завода производител за доставка при положение,че не се намират налични на склад.
Сайта го бива ама тия непознават парите. :pale: . По евтино е в ИПД
Цените в каталога изглеждат високи,но сигурно не знаете какви са в Мото-Пфое.Например лятата джанта,която търся в раздел ,,купува,,в сайта е 243 $,а от М-Ф ми поискаха 538 лв.Оригинален спойлер в сайта е 320 $ срещу 638 лв тук.Горе-долу такова е съотношението на всичко предлагано.Правя уговорката,че не смятам разходите по транспорт.Доколкото виждам цените са в щатски долари.Ако е Евро - то е друга работа.
Хубав сайт НО ...за мене няма нищо от нещата които ми трябват а и цените си ги бива :mrgreen:
Както казах в сравнение с нашето Мото-Пфое цените са си ОК.Та въпроса ми е - някой поръчвал ли си е нещо от тук и лесно ли става доставката.Мерси.
Ами да ти кажа колега и аз затова постнах сайта - с цел да поразузнаем как стоят нещата с доставките.Никога не съм поръчвал части по този начин и съм напълно "бос" по темата. Аз поне доколкото разбрах от прочетеното най - лесно става чрез системата PayPal. Има и калкулатор за шипинга - тоест доставката. През PayPal може да пазарува всеки който има издадена Виза Електрон. За съжаление инфото което имам свършва дотук. Мисля че най-добрия вариант би бил да се направи един акаунт и да се поръча нещо с минимална стойност с цел да се намали риска. Не можах да разбера дали има вариант да се направи доставка с наложен платеж. Айде пишете че мен много ме интересува доставката от този сайт. Ще съм благодарен че и ще почерпя всеки който помогне с информация.
Аз не бих коментирал цените в този сайт, тъй като всичко купено от мен е с такива цени, но в евро. На всичко отгоре се оказа, че английският сайт <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.partsforvolvosonline.com" onclick="window.open(this.href);return false;">www.partsforvolvosonline.com</a><!-- w --> от който пазарувах досега е продавач на някаква ширпотреба с доста съмнително качество дори за така наречената категория стоки.
Преди 17 х.км.(карани предимно по магистрала) смених носачите на моята 850-ка и в момента трябва да повторя същата покупка и смяната. :evil: За инфо ще отбележа, че живея в Испания, а както е известно тук пътищата не натоварват ходовата част на автомобила, както у нас.
В този аспект, бих искал да попитам, дали някой си е купувал части от този шведски сайт и що за качество имат?
За момента имам като вариант шведите, които са ми малко скъпи като транспорт и една тукашна фирма, която предлага части от TRW (фирма от САЩ), която аз лично не познавам, но ще ми излезе по-евтино.
Моля за някаква инфо, ако някой знае нещо за тези фирми! :?:
Предварително Благодаря!
Pages: 1 2