Волво Клуб - България

Full Version: Интересен клип за AWD или 4х4
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Искрено се надявам шофьорите правили тестовете да са фенове на япончетата и за това да поставят Волво в такава "светлина" Big Grin
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=Q7dVFY5CxT0&feature=related" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.youtube.com/watch?v=Q7dVFY5C ... re=related</a><!-- m -->
Не изключвам възможността това да е вярно, но колега замисли се над следното: виждал ли си някъде Волво да прави подобни тестове срещу други автомобили - защото несъмнено има и такива които са по-лоши като автомобили сами по себе си. Останалото е в стил Туин Пийкс и Досиетата Х , т.е. истината е някъде там... :? :roll:
Сега някой да не се усъмни в истинността на клипчето :roll: :roll: :roll:
В youtube е пълно с такива клипчета. Това е 100% реклама, със същия успех може някои да направи клипче с която и да е марка кола срещу други. В крайна сметка независимо с какъв диференциал си дали Торсен, Халдекс, или просто Нива с ръчка за 4x4, всичко зависи от това с какви гуми е колата.
Абсолютно нагласено. Зависи с какви гуми си, кой е шофера и разбира се какво иска оператора да се види. Преди време гледах същата нагласена работа с едно ауди дето се покатери по една ски писта а една дузина 4 по 4 не успяха Big Grin . Дрън - дрън. Пак в тубата имаше клип - катастрофа между 960 и рено модус и изкараха модуса победител - е ако ще се блъскаме аз избирам 960-ката който иска да сяда в модуса. Със съвременната техника нещата от екрана могат да изглеждат толкова реалистичми колкото оператора си пожелае. Дайте ми пари и ще направя стария ЗАЗ шампион на екрана - никакъв проблем. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Относно Модуса съм съгласен че е манипулация . С моята деветка минах през един циментов стълб и смених само рогчето в гредата зад бронята даже и алуминиевата греда в бронята несе огъна . А да за малко да забравя и стъклото на фара смених.
На мен ми прави впечатление и избирателността на моделите на едно място ХС90 на друго
ХС60 после 70 и аз мога така Smile
Използват се слабите моменти като за силните нито дума
Аз пък не мога да повярвам,че на ХС 70 така лесно ще се върти задницата на мократа настилка.
Поредният не..сери...озен клип Big Grin Big Grin Big Grin ,създаден с цел-"реклама".... Tongue ,както много други такива в youtube :wink:
ico850 Wrote:Сега някой да не се усъмни в истинността на клипчето :roll: :roll: :roll:

ами колега DSTC OFF и готово XC 70-то се е завърTяло на водата при тази скорост
Pages: 1 2