Волво Клуб - България

Пълна версия: Volvo s40 2001 радиото
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Радиото на Волвото си е заводското обаче има проблем с СД-то правя си аудио диск пускам го и не го чете направо го изплюва а като си купих оригинално СД от магазин и го сложих всичко е наред.. Та някой знае ли как мога да оправя този проблем чувал съм че по старите заводски уредби системи и радиа са с някакви чипове които разпознават пиратските дискове ... :? :? :?
Kerenski _bg написа:Радиото на Волвото си е заводското обаче има проблем с СД-то правя си аудио диск пускам го и не го чете направо го изплюва а като си купих оригинално СД от магазин и го сложих всичко е наред.. Та някой знае ли как мога да оправя този проблем чувал съм че по старите заводски уредби системи и радиа са с някакви чипове които разпознават пиратските дискове ... :? :? :?

Нищо подобно...
Пиши CD-то на по малка скорост. Друга възможност е да се почисти оптиката на плеъра и да се донастрои така, че да чете добре и писани CD-та. :wink:
Основно правило когато правите музикални дискове независимо за къде, записвайте на възможно най-ниската скорост която позволява записвачката. Така не само прочитането е по лесно но и качеството е по добро (това разбира се зависи и от качеството на самата песен). Почистването е лесно вадите големия "Кастофон" (между другото много съм доволен от него) развивате горните болчета сваляте капака и окото се вижда. НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЧИСТ СПИРТ ! или разреден спирт (дестелирана вода и чист спирт) или течност за лещи за очи (от аптека) в краен случай домашна (за какво ли не я използваме). Сглобявате и се наслаждавате на много качествен "саунд" , не силен. Все пак и Пфилипс има доста в колата ви (поне в моето е така В40 2000г.)