Волво Клуб - България

Full Version: проблем със заключване
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
здравейте
днес ми се случи нещо невиждано до сега.излизам си от колата.натискам си копчето за заключване и нищо.колата не иска да се заключи.викам си я даи пак да я запаля може нещо да се е бугнало.паля и ми изписва че предна дясна врата не ми е затворена.тръшмах я 1-2 пъти ама нищо.на някои да му се е случвало и да знае решение че сега ще и треперя цяла вечер а незнам дали събота мото фое приема за отстраняване на такива грешки и дали е въобще компютъра или е нещо механично.
също така по същото време спря да ми показва и температурата която е на вън и ми изписа и грешка в еирбека
Откачи масата на акумолатора за десетина минути и виж какъв ще бъде резултата. ::beer::
А с ключа не става ли?
откачих го акумулатора няма промяна.с клуч се затваря само шофиорската врата.вчера я оставих колата в сервиз да я погледнат.имам съмнение от оня ден когато ми сменяха жилото на капака че не са закачили нещо както трябва.иначе предна дясна врата няма никаква връзка с нея.нито мога да я заключа с централното от дистанционното,нито от вътре от копчето ,нито мога да си сваля прозореца.иначе като заключа ръчно вратите после от дистанционното ми се отварят всички врати без предна дясна
На мен ми се прецака на дясната предна врата моторчето на централното. Така че от централното нито се заключва, нито се отключва.
Централното заключване не работи без акумулатор - стрелям напосоки, но да не е бушон или разкачен/скъсан кабел / лош контакт?
еми може като са ми сменят жилото на капака да не за закачили нещо както трябва.утре ще ми каже маистора.щот нямам никаква връзка с вратата-нито стъкло нито отключване/заключване.дано не е нещо сериозно че почвам да се отчаивам.взех си пак волво при тва същото щот нямах проблеми със старото