Волво Клуб - България

Full Version: bord komputer
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
колата ми е В 40 2000 куб 140 к.с. с борд комп . но немога да го контролирам кое да ми показва на дисплея ,ако може някои да каже как се контролира
Мерси.
Аз нямам такъв но съм сигурен че ако внимателно си поиграеш с управлението и следиш дисплея също така внимателно ще разбереш как се контролира, едва ли се искат кой знае какви умения...освен ако нямаш някаква повреда де.
Трябва да имаш врътка над касетофона(панелчето с надпис инфо), която да сменя показанията. Ако таблото ти е със стрелки за бензина и температурата на двигателя е възможно на дисплея да ти излиза само външна температура или да не излиза въобще нищо и да нямаш борд. компютър.

[attachment=9458]
ТАБЛОТО МИ Е ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРОННО САМО САМО ОБОРОТИТЕ И КИЛОМЕТРИТЕ СА СЪС СТРЕЛКИ ,ИМАМ ТАЗИ ВРЪТКА ОТ СНИМКАТА, НО КОГАТО Я ВЪРТЯ НИ6ТО НЕ СЕ СЛУЧВА ,ДИСПЛЕЯ МИ ПОКАЗВА САМО КОЛКО КИЛОМЕТРА МОГА ДА ИЗМИНА О6ТЕ И ТО ЕДИНСТВЕНО КОГАТО КОЛАТА Е В ДВИЖЕНИЕ , ИСКАМ ДА РАЗБЕРА ТОВА ПОВРЕДА ЛИ Е ,ИЛИ НА МЕН МИ ИДВА СЛОЖНО ДА СЕ СПРАВЯ ? И АКО Е ВЪЗМОЖНО ДА МИ ОБЯСНИ6 КАК ТО4НО РАБОТИ КОГАТО СИ4КО МУ Е НАРЕД
МЕРСИ
Определено е проблем! При запалване за няколко секунди показва колко километри можеш да изминеш с това количество бензин, след това на дисплея се изписва конкретното показание в зависимост на къде е завъртяна въпросната врътка, като при това светва съответния сектор на кръга около дисплея.
В прикачения фаил са описани настройките, дано там е проблема.
Успех!!!
много благодаря за упътеането за борд компютъра