Волво Клуб - България

Full Version: мнение за биксенон
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
здр колеги колата ми е волво в40 '98, идеята ми е да си сложа биксенон, фаровете са ми Хела, мисля че са с крушки Н4 ако не се лъжа, какво мислите вие...и с каква характеристика топлина на светлината ще е най добре, ако някой колега прати и снимки на кола с биксенон ще съм му мн благодарен...поздрави
luxima 4300k
ето сайта да разгледаш <!-- m --><a class="postlink" href="http://luxima.bg/index.php/XENON-H4-Hi-Low-Moving-45W.html" onclick="window.open(this.href);return false;">http://luxima.bg/index.php/XENON-H4-Hi- ... g-45W.html</a><!-- m -->
Здравей колега. Има доста изписано по въпроса във форума, почети и ще ти се изяснят доста от нещата свързани с осветеността. Основното е, че оригиналните фарове на S/V40 са с кофти рефлектор и единственото приемливо решение на проблема е поставянето на биксенон. Цветовата температура е въпрос на личен избор. Аз лично съм с 6000К и съм много доволен от осветеността. Повече келвини обаче означават и по-малка осветеност във видимия спектър. За марка биксенон и производител не мога да те посъветвам....каквато си извадиш от чувала :wink: Big Grin :twisted: .Поздрави и успех в "проглеждането" Big Grin .
Здр. относно слагането не е философия и ти можеш да сиги сложиш особенно ако неса в гаранция, Н4 стандартни къси и далги в една са ти крушките .Разлика в светлината има и то не малка само дето животаим е доста по-малко от обикновените, ония ден ми изгоря едната крушка направи година и замина ще взимам тея дни друга ,а и хубаво е да не палиш на фарове ..... успех!
А защо да не е хубаво да палиш на фарове :?: Малко повече инфо евентуално Smile
Повече от година съм с биксенон. Винаги съм палил колата на фарове и досега не съм имал никакъв проблем.Не че не може да изгори нещо, май е повече въпрос на късмет :twisted: .
Maxijaz Wrote:А защо да не е хубаво да палиш на фарове :?: Малко повече инфо евентуално Smile

При запалване им е нужно по-силен стартов ток макар и да е за няколко стотни от секундата и това примигване на едната крушка май не се е отразило добре на нея,значи така си мисля аз ,но зависи от биксенона , варзване то му..... ,за всичо е нужен касмет :wink: