Волво Клуб - България

Full Version: Помогнете да определим продажна цена на Волво 144
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте, мой познат продава Волво 144, 2.0i.Колата е в отлично състояние.Моля Ви за помощ при определяне на цената.Никъде не мога да намеря оферти за подобни коли.Единствено в Германия, но по - 5000- 6000Евро .Не е ли много за подобен автомобил?Ще съм Ви благодарен за мнения по продажната цена.[attachment=9560][attachment=9562][attachment=9561]
Много лачено -браво!Това с което мога да ти помогна колега е;0897834992
Този телефон е на шефа на РЕТРО КЛУБ БУРГАС -казва се Димо Джамбазов .Казваш Красимир ме даде твоя номвр .............и мисля ,че само в този бранш ще ти оценят Вола.А докато пиша се сещам ,че търсеше такова.УСПЕХ
За ретро автомобил в състоянието на което е на снимките посочената цена според мен е напълно оправдана. Все пак всичко зависи и от търсенето. Според мен зависи как ще го рекламираш, демек колко хора и къде ще го видят. Ще се намерят хора които да ти кажат че това е кошница, а нищо чудно да се намери и купувач който да ти даде и по-висока цена. Не съм специалист, но използвам случая да си кажа мнението Smile . Успех с продажбата.
Благодаря Ви помощта.Ще опитам на 9 900лв, пък ако се закачи някой.......... Smile
Че си е запазено ... така изглежда.
Че си е антика - верно си е.
Може и да си струва парите които му търсиш, но погледнато реално тук едва ли ще се намери някой, който да си надвие на масрафа в тия времена за да инвестира толкова пари в тази придобивка.

Успех с продажбата все пак!
Винаги е приятно да видиш в добро състояние,някоя класика Smile
super
Здравей,колега,на тази цена в България не вярвам някой да я купи.
Аз имам 144delux,и няма жалаещи за 1500лв.
Но ти пожелавам успех.
Братле шибвай му един тунинг и го пускай за 20 000лв. :lol: Шегувам се разбирасе... но просто си представих това возило със тунинг и супер широки гуми.Естествено не бива да се разваля такава кола със тунинг, но би ми харесало .... Найстина успех в продажбата. :wink: