Волво Клуб - България

Full Version: Лампата удивителна светна
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Лампата удивителна ми светна като ка4их до 5500 оборота някъде. Да знаете какво може да е това. Колата е 940 2,4 турбо дизел интеркулер. И все пак минах АУДИ А5 2.7ТДИ.

Просто тази лампа преди не съм я виждал и се 4удя за какво ли е. Имам 4уството 4е е нещо с турбото свързана сигурно свръх налягане
Светнала ти е удивителната, защото автомобилът ти се е удивил, че си успял да минеш АУДИ А5 2.7ТДИ.

Майтапът настрана, тази лампа е за ниско ниво на спирачната течност и няма нищо общо с турбото.

А аз продължавам да се удивлявам, че има толкова много хора, които карат, без да знаят какво им означават 80% от лампите по таблото.
Това беше едното ми съмнение защото спирачната ми те4ност е малко над минимума и като се наклони колата от ускорението сигурно е светнала. Преди това и на един завой светна.

Мислех си дали и за разни проблеми други не се използва въпросната лампа.

Ина4е за турбото май има една оранжева лампа.

Общо зето знам коя лампа за кво се използва ама по Волвото имам доста лампи някой от които вобще не съм ги виждал. Колата ми няма компютър.
Тази лампа не се използва за нищо друго. Тя е стандартна и, при абсолютно всички марки автомобили означава ниско ниво на спирачната течност, освен в случаите когато е комбинирана с лампата на ръчната спирачка. Ако се загледаш по-внимателно, че видиш, че около удивителната има кръгче с две къси дъги от двете страни, което символизира спирачен барабан с две накладки. Този символ присъства във всички лампи свързани със спираната уредба - ръчна спирачка, износени накладки, ниво на спирачна течност и др.