Волво Клуб - България

Full Version: Я кажете има ли разлика?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Нещо последно време все се чудя, съдейки по другите стоки и стандартите за Източна и Западна Европа, че няма как да няма разлика в качеството на колите, които са произвеждани в различни заводи - например в Швеция, Холандия, Белгия, а като гледам май имало и в Тайланд, Малайзия и т.н.
Някой от клубарите има ли наблюдения? Какво мислите?

Ето и един удобен помощен линк за проверка VIN-кода <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.pronto-net.com/vin_app/vin.php" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.pronto-net.com/vin_app/vin.php</a><!-- m --> за мястото на производство и вс. останало.
чак пък никой да не знае и да не се интересува ..... не е истина
Е ти можеше и да преброиш до десет и тогава да отсечеш така категорично...

В този форум думите тежат и хората си ги мерят. Не знам дали си обърнал внимание, но скоростта на писане тук е далеч от 1000 мнения в час.
graf_bezuhoff Wrote:Е ти можеше и да преброиш до десет и тогава да отсечеш така категорично...

В този форум думите тежат и хората си ги мерят. Не знам дали си обърнал внимание, но скоростта на писане тук е далеч от 1000 мнения в час.


Благодаря за смисления отговор, колега, категорично ще почакам :mrgreen:

Вероятно има много по-интересни други теми.
и пак аз: на Колегата Бездухов му желая по-бърза мисъл, на хората, които се свързаха с мене - благодаря, а към модератъорите: могат да затрият темата спокойно, нямам време за спукани капачки на резервоарчито