Волво Клуб - България

Full Version: Проблем с километража
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги,наскоро се сдобих с v 40 tdi и установих,че километража показва с около 20 км. по-малко на 100 изминати километра.Ако може някой да помогне,че не мога да си водя никаква статистика,а нямам идея за устройството му.
Размера на гумите ти как е :roll: Смисъл с какъв размер гуми си?

п.п. Сега се замислих и каквато и разлиак на гумите да си (спрямо оригиналните) не може да имаш 20км разлика... Извинявам се някой по-опитен да се включи :x
s-s-s-nake Wrote:Размера на гумите ти как е :roll: Смисъл с какъв размер гуми си?

п.п. Сега се замислих и каквато и разлиак на гумите да си (спрямо оригиналните) не може да имаш 20км разлика... Извинявам се някой по-опитен да се включи :x
Не е от гумите,един приятел ми обясни,че километража бил на стъпково електромоторче и ако едната стъпка била изгоряла(примерно стъпка 40-60 км )точно в тоя диапазон не отчита.Сега отивам на вариант как да смъкна таблото-от къде да започна?
Таблото се сваля много лесно. Не си спомням точно но е на 3-4 болчета и после се издърпва. Отзаде е захванат на два куплунга само. Свали волана най до доло, ако не успееш така да го извадиш таблото, трябва да сваляш волата :? . Там "филма е по-голям" изключи акумулатора първо и тогава действай да не отчете грешки.
Надявам се да съм ти помогнал поне малко, ако има нещо питай не се притеснявай, все някой ще каже някоя дума Smile
Благодаря много-сега остава да се пооправи времето,че нямам гараж и съм от Разград.На последък все с нас започва прогнозата Confusedanta:
В тази тема <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=9935" onclick="window.open(this.href);return false;">viewtopic.php?f=8&t=9935</a><!-- l --> е описано как се сваля километража безпроблемно. Успех в решаването на проблема.
Благодаря за линка-ценен е! :hello1: