Волво Клуб - България

Full Version: Анкета - дата за Национална среща
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Подкрепям с две ръце идеята за своевременна организация на националната среща. Даже още от ОС започнах да тормозя един от варненските членове на УС да се заемат по сериозно с организацията.

По отношение предложението за фиксиране на месец за националната среща, спокойно може да се пусне една анкета, но ще е добре това да бъде направено от УС. Личното аз по този въпрос съм против - мисля, че с добра и своевременна организация месец-два преди мероприятието всеки ще може да си направи плановете.

По отношение на предложението за място и аз предпочитам централната част на Стара планина от Котел до Тетевен, без значение по северния или южния склон.

Предлагам УС да пусне две анкети за евентуална дата и място в отворения форум.Големите бази не са безкрай, а много от клубовете си организират срещите по това време на годината.
Cavalera Wrote:Предлагам УС да пусне две анкети за евентуална дата и място в отворения форум.

Съгласен съм с това Калине,и предполагам че тези дни ще пуснем нови теми,в които да се гласува,и дават предложения за място и дата!А тази тема ще я слеем с бъдещата такава за мястото на срещата,та мненията да не се загубят!

850t5r Wrote:Кире ако има някакъв канален ред за тези неща извини невежеството ми.........

Няма проблем Краси,редът е такъв-какъвто си го направим ние :wink:
Напълно съм съгласен с Краси.Колкото по рано се определи месеца толкова повече хора ще могат да се организират.А за мястото вече каквото се предложи.Според мене е хубаво да е по в средата на държавата за да е еднакво близко за всички.Надявам се скоро наистина да има решение по този въпрос.
Аз съм с минимум 5 ръце за Калояново Big Grin Big Grin Big Grin, но каквото и да излезе от бъдещата анкета, ако имам възможност, ще присъствам Wink
Здравейте, колеги!
Радвам се, че вече има тема за Националната среща, тъй като миналата година прекарахме няколко незабравими дни на Обзор.
Искам само да добавя(тъй като може да е от полза), че през месец май 2010г., около Гергьовден се събират четири почивни дни - 06.05.-09.05.2010г.
stivmar Wrote:Здравейте, колеги!
Радвам се, че вече има тема за Националната среща, тъй като миналата година прекарахме няколко незабравими дни на Обзор.
Искам само да добавя(тъй като може да е от полза), че през месец май 2010г., около Гергьовден се събират четири почивни дни - 06.05.-09.05.2010г.
Това е ценна информация .Ако има друга такава и някой знае.............това улеснява фиксирането на датата. Браво колега!
В случай, че модераторите сметнат за необходимо, могат да променят т.2 от анкетата - 6-9 май 2010г., по този начин присъстващите могат да останат за една или повече нощувки през периода.
В този ред на мисли, следва да се има впредвид, че 15.05.2010г.(събота) ще бъде работен ден, тъй като ще се отработва 07.05.2010г.
Да! Това е полезна информация!!! Друго си е да имаш четири дена! Да не бързаш да отиваш и да се връщаш... Да имаш време и възможност, спокойно да се напиеш и изтрезнееш!... Даааа! Хубавото на това мероприятие е, че няма да се размине с една бира, както става на дневните регионални сбирки...
Та, без да се отнасям повече, аз съм ЗА, срещата да е през тия четири дена по Гергьовден!
Rostislav850 Wrote:Да! Това е полезна информация!!! Друго си е да имаш четири дена! Да не бързаш да отиваш и да се връщаш... Да имаш време и възможност, спокойно да се напиеш и изтрезнееш!... Даааа! Хубавото на това мероприятие е, че няма да се размине с една бира, както става на дневните регионални сбирки...
Та, без да се отнасям повече, аз съм ЗА, срещата да е през тия четири дена по Гергьовден!


:partyman:
stivmar Wrote:В случай, че модераторите сметнат за необходимо, могат да променят т.2 от анкетата - 6-9 май 2010г., по този начин присъстващите могат да останат за една или повече нощувки през периода.

Ок. Колега,промяната е направена :wink: .Не бях обърнал внимание на празниците,щото съм Кирил - не Георги Big Grin Big Grin Big Grin
Благодаря за корекцията! Smile
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8