Волво Клуб - България

Full Version: волво s 60
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте ,аз съм нов във форума и имам питане кам тези които знаят нещо за модела волво ес 60 2.4 д 5 . Колко излиза подражката на тази кола годишно -средно,колко и е данъка и застраховката и автокаско,много ще бъда благодарен на тези които ми дадат някаква достоверна информация.Имам намерение да си жземам такава кола , но досега не сам имал волво и се плаша от скъпа подражка.Ако можете да сравните подражката на това волво с тази на пежо 406 дизел 2002 година. :?: :!: :wink:
stanislav shtilionov Wrote:Здравейте ,аз съм нов във форума и имам питане кам тези които знаят нещо за модела волво ес 60 2.4 д 5 . Колко излиза подражката на тази кола годишно -средно,колко и е данъка и застраховката и автокаско,много ще бъда благодарен на тези които ми дадат някаква достоверна информация.Имам намерение да си жземам такава кола , но досега не сам имал волво и се плаша от скъпа подражка.Ако можете да сравните подражката на това волво с тази на пежо 406 дизел 2002 година. :?: :!: :wink:


Това сигурно е 10-тата такава тема от началото на годината.
Форума има търсачка, която като се пусне търсене на фразата Volvo S60 връща 75 страници резултати. От които съм сигурен, че поне 10 от тези страници дават необходимата ви информация... :roll: :wink: