Волво Клуб - България

Full Version: колеги имам следния проблем.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Колеги имам следния проблем вчера докато се прибирах от супера както всичко си беше нормално, колата ми изведнъж започна да придърпва и загасна това стана на газ. Пробвам да я запаля отново не ще пробвах и на газ и на бензин - все същото - все едно няма гориво. Забелязах също че и смукача не може да се дръпне (колата е с ръчен смукач) Моделът е 440 карбуратор. Ако можете да ми помогнете по някакъв начин, че в момента колата стои пред нас и не може да се кара. Благодаря предварително :wink:
p@te Wrote:Колеги имам следния проблем вчера докато се прибирах от супера както всичко си беше нормално, колата ми изведнъж започна да придърпва и загасна това стана на газ. Пробвам да я запаля отново не ще пробвах и на газ и на бензин - все същото - все едно няма гориво. Забелязах също че и смукача не може да се дръпне (колата е с ръчен смукач) Моделът е 440 карбуратор. Ако можете да ми помогнете по някакъв начин, че в момента колата стои пред нас и не може да се кара. Благодаря предварително :wink:

Доколкото разбирам от МЕДИЦИНА Big Grin :lol: ............Колега провери цедката на тоя ветеран .Най често това става в тоя студ .За смукача............Пускаш песента на Ивана "Опъни смукача и..." Сега серьозно, най вероятно жилото и проблема.Сета се сещам виж всички филтри.Пиши..чао
A ток, ток идвали от бубината до дистрибуторната капачка и от там до свещите :!: :!: :!:
има ток като се позатопли малко ще проверя карбуратора и жилото сигурно е това :roll:
здравей колега.и аз имах подобният проблем като твоят но само че с 1.7 турбо.смених капачка и палец работата заспа.успех и пиши какво точно и е било като откриеш проблема моля
Проблемът вече е решен с закупуването на палец, явно старият който е на по-малко от година е сдал багажа. Благодаря на всички, които се отзоваха Smile А аз се радвам че проблемът не беше сериозен :lol:
Приятно е да разбера че проблема е така лесно и успешно решен p@te
Темата е изчерпана и >>>>> коша Smile
Приятно е да разбера че проблема е така лесно и успешно решен p@te
Темата е изчерпана и >>>>> коша Smile