Волво Клуб - България

Full Version: Volvo 760 тампон
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте на всички,преди известно време си купих 760 2.4ТД 89г.
Проблемът ми е такъв,когато се превключват скоростите се чува едно ужасно удряне.
Отидох уж при едни майстори и те ми казаха че е някакъв си тампон между купето и деферинциала,обаче никаде не можах да намеря и закупя въпросният тампон.Ако някой е имал такъв проблем нека каже своето мнение,или да каже от каде може да се купи
Откъде си колега? Ако си от София, потърси из форума галин дизела, някъде му имаше телефона.
Той е спец по дизели, но има точно такава 760ка и едно 960, и ги кара доста време така че сигурно знае при кого да те изпрати. Това удряне може да не е (само) от тампон. С какво окачване си отзад мултилинк или цял мост? - повечето 760ки са с т.нар. мултилинк - независимо окачване, доста скъпо за ремонт.
Мултилинк за мое съжаление Sad
Небързай да купуваш части.
Намери Галин и той най добре ще ти даде компетентен отговор на проблема ти.
мерси все пак ще го потърся из форума
оххххх тампона е.точно отгоре на диферинциала се намира.лошото е че го няма никаде и аз имам проблем с него и не мога да го намеря.а и друго има,за да се смени се сваля почти цялата задница и после реглаж а и като цена за работа е около 300лв.като знам че няма кой да ми ги плати чак не ми се почва :lol:
Приятели и аз имах същият проблем точно с този тампон и още няколко. От мото пфое уж им излезе по каталожния номер, чаках около месец и след това ми излезнаха със становището, че все пак под този номер им излизат дръжки за врати! Шок и Ужас! Все пак намерих решение Wink Има едни пичове, които правят тампони по поръчка и ето вече близо година не е мръднал, да чукам на дърво! Така че приятелю не се двоуми а действай, надявам се че съм ти бил полезен! Със здраве и безаварийно каране на този невероятен автомобил!
Точно това напрвих и аз.да чукам на дърво нямам ядове засега.Мерси на всичкиSmile