Волво Клуб - България

Full Version: Терзиев-МРЪСНИК, ВРАГ НА КАПИТАЛИЗМА!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Колеги, днес бях в сервиза на Терзиев и той отказа да ми вземе парите, щото разбирате ли, нямало нужда от ремонт(което в интерес на истината си беше така)! С подобни актове на низш социализъм съсипваме новия светоен ред (NWO)!
В знак на протест си платих членския внос, на Емето!
И ти ли попадна в мръсните му лапи :lol: !Крайно време е това да спре. :lol: Има и по лоши, гадни,отвратителни приоми като израза ;"каквото дадеш".Това са кошмари ,който те карат да не спиш дни наред .Съвеста ти става най-големия враг,мисълта, че си го набутал е УБИЙСТВЕНА. :lol: Съчувствам ти ,повярвай.
А аз даже веднъж бях сивдетел как тази персона си разви капачката на резервоара на собствената кола и я подари на един човек който беше дошъл в магазина да си купи такава :twisted: :twisted: :twisted: НЯма оправия тая държава еййййй :oops: :oops: :oops:
Аз за това вече не стъпвам там... А той си мисли че нямам проблеми с колата от няколко месеца хихихихи.....
Мога много подобни примери на горните да дам но който не го познава - той не го познава....
Мене пък Жоро ме тъпче със сладки,соленки,сокчета....,и даже се опитва да ме подхлъзне с алкохол Big Grin
А на рождения си ден ми подари кутия бонбони,и опакова четвърт торта да си нося в къщи :!: :?: :!: Tongue
Няма оправия с него :wink:
Това за "мръсника" малко не ми харесва като изказ Big Grin но иначе искам да се оплача и аз ... не стига че ми оправи капака и фаровете един път ами ме натъпкаха с Пангев с жабешки бутчета поляти с бира в близката таверна и не иска тогава да ми вземе пари. Как да е това го преживях, но това че вече 3 месеца му "вися" с едни 40 лв. той може и да е забравил ама аз не - ето един повод да се видя с него аз тия дни 8)
Аз пък няма да се оплаквам. Когато отида стоически търпя всички почерпки със сладки, соленки, сокчета, бири и ... вече не помня какво още съм изконсумирал там. Big Grin
Освен това няма начин да не огледаме щателно колицата отвсякъде разбира се промоционално. :roll:

За това предлагам всеки който има намерение да ходи до сервиза предварително да купи нещо за почерпка. За да не се чуства длъжен после... Big Grin Big Grin
И това не помага, дори и да купиш нещо, те засипва с още сто Big Grin вече не помня колко неща оправи за без пари. Жоре, докарваш ни нечиста съвест Big Grin . Ама таверната си я бива, а в стаичката те приемат като у дома си.
Просто в заглавието на темата "мръсник" трябва да се замени с "добряк" и смисъла пак ще се запази :wink: Big Grin .
Ааааа мръсник си е!
Винаги те поставя в неловко положение така че седмица не можеш спокойно да спиш!
Pages: 1 2 3