Волво Клуб - България

Full Version: Търся си и аз каручка
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здрасти, колебая се между няколко модела и един от тях е Волво S40. Разполагам с 3500 лв за количка. Дали за тази сума ще успея да си намеря този модел в поносимо състояние и ако не, бихте ли ми препоръчали друго волво след 95 година. Двете неща на които държа са бензин и клима. Също така ще се радвам да ме запознаете с най общите неща които се отнасят за марката ( Икономичност, солени части, возия и т.н.) Общи впечатления.

А за другите модели на които съм се спрял са Nissan Primera P11, Opel Vectra B, Honda Accord, бих се радвал да чуя и мнения за тях.

Ицо.
за тези парички,може и да си намериш някое С40,но определено няма да е добро състояние.По принцип са здрави коли,поддръжката им не е като на ОПЕЛ,но пък се чупят по-трудно.Аз съм доволен от возията,не е лодка но е много стабилна колата,позицията е удобна..разхода си е като на 1.8 на такова купе(в моя случай).Всмисъл нормален.Големи ремонти по колата не съм правил,консумативите не ги смятам те си вървят неизбежно.2-ри собственик съм(1-я баща ми) и двигателя за 210 000 километра вече не е баран,а си работи на часовник.
Classic Wrote:Здрасти, колебая се между няколко модела и един от тях е Волво S40. Разполагам с 3500 лв за количка. Дали за тази сума ще успея да си намеря този модел в поносимо състояние и ако не, бихте ли ми препоръчали друго волво след 95 година. Двете неща на които държа са бензин и клима. Също така ще се радвам да ме запознаете с най общите неща които се отнасят за марката ( Икономичност, солени части, возия и т.н.) Общи впечатления.

А за другите модели на които съм се спрял са Nissan Primera P11, Opel Vectra B, Honda Accord, бих се радвал да чуя и мнения за тях.

Ицо.


Парите са малко.......Но се сещам веднага за оферта на мой познат от Варна......!ще го питам дали още я продава ...
мисля че за 3500 ще се спазарите нещо....
Колат е С 40 , 1.8 бензин.
Впечатленията от модела са много добри....моите де.
Бенизиновите двигатели изобщго не са икономични......
Аз карам 2,0 140 к.с.(има доста умрели коне) и съм доволен, като изключим само, че не е толкова пъргава, колкото ми се иска.
Поддръжаката не мисля ,че е особено съкпа(като консумативи говорим).Да чукна на дърво колата до тук излезе здправа , а се кара яко.....
Скъпи са някои части, възлови агрегати да ги наречем.Съединител например.Но като цяло си заслужава.
Там е работата че колата, моделът С/Ве 40 поостаря и не е актуален ..... Sad
HONDA!!!! тоба е колата! :lol:
moruna Wrote:HONDA!!!! тоба е колата! :lol:

Това шега ли е?
moruna Wrote:HONDA!!!! тоба е колата! :lol:


Тука за коли говорим ,не за самолети :lol:
ква хонда бе пич.ти луд ли си.беги надалеч с тез боклуци от тук
Някой май се е изпуснал тук :? а и за каручка питай чичко ГУГАЛ.
Още ли я продава този твоя приятел?
Pages: 1 2