Волво Клуб - България

Full Version: Сваляне врътките на предните седалки S/V 40
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Днес сутринта случайно открих цип в основата на облегалката на шофьорската седалка, същия го има и на дясната (снимката). Зарадвах се, защото дясната седалка отзад има малко зацапано, но врътките ме спряха. За облегалките на главата намерих тема и ги свалих, те също имат ципове. Та мисълта ми беше как се свалят врътките, за да изпера оригиналната тапицерия, без да мокря дунапрените на самата седалка?
Това намерих.
Благодаря колега, от схемата разбирам, че горната трябва само да се отвие, а за долната се тегли самата врътка и след нея има гайка. Отивам да пробам :mrgreen:
Горните и на двете седалки ги свалих от първия път, но с долните нещо не се справих, а и се стъмни. Утре на светло пак ще оптам.
Здравей колега,
така и така чупиш Big Grin , можеш ли да погледнеш може ли да се свали чохала на шофьорската седалка, чи имам един изпустал шев и е доста дразнещо.
Благодаря предварително.
Поздрави и безаварийно!
pesimist Wrote:Здравей колега,
така и така чупиш Big Grin , можеш ли да погледнеш може ли да се свали чохала на шофьорската седалка, чи имам един изпустал шев и е доста дразнещо.
Благодаря предварително.
Поздрави и безаварийно!

Естествено, че се свалят и ми пречеха врътките, само дето схемата от VADIS-a за долните не е съвсем точна (поне при мен не е). На пръв поглед врътките иглеждат енакви, само че долните си имат и капачета, което променя малко схемата от вън на вътре - капаче, гайка, врътка и т.н. Като се пооправи времето ще разглобявам и ще снимам.
Колега,извинявам се много,засили съм те със схема за 2000г.,сега ти слагам за 1999г и дано не си ме псувал много :oops: Big Grin .
Няма проблем, добре че не успях да счупя нищо преди да забележа капачето, иначе хем добре теглих и навивах горката врътка Big Grin .
А брадвата мен ли чака(аватара) Big Grin Big Grin Big Grin .
mongoose Wrote:А брадвата мен ли чака(аватара) Big Grin Big Grin Big Grin .

Неее, по нашия край брадва = манара :wink:. Брадва не може да се изпише с латински букви и да се чете на български, но манара може и навсякъде до сега е било свободно Big Grin. В крайна сметка от "БрАдВаТа" ми хрумна за "МаНаРаТа", а според името и аватара Confusedign9:
Pages: 1 2