Волво Клуб - България

Full Version: Часът и мястото на срещата чакат да се доуточнат-Източна Бг.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте нов съм тук ма съм голем фен на возилата ни и искам да се среща с други хора със същата тръпка.
Питам за съграждани от Търговище и околностите на града ни който имат желание за среща да пускат гласа си за ДА и мнения за час и дата.

Мястото мисля да предложа на вниманието ви да е на ханче Фисека на главен път Сф.-Варна а по-точно на полвината на пътя Търг.Шумен.Там преди време направихме с приятели среща на Италянките /бившат ми/ и там бех инициатора,дано и тук имам малко успех.[attachment=10510]
vin_d Wrote:голем
Голем си колега Big Grin
По начина на писане ми приличаш на един твой съгражданин,със псевдоним "Вин Дизела" Big Grin ,който в момента са прави на Софиянец :wink:

Успех във начинанието :thumbup:
Моя селски просто си пише по софиянски Big Grin .То почти всички софиянци са си селянчета де но неси го казват Big Grin .А по темата хората от Разград и Варна да се чувстват поканени и те .Само да се уточни датата и часът а предложеното място за среща е много добро .
valentin73 Wrote:Моя селски просто си пише по софиянски .То почти всички софиянци са си селянчета де но неси го казват

Тук става дума за грамотнотност,не за селски комплекси!!!
Я прочети заглавието на темата,и кажи колко правописни грешки ще откриеш???
Търговище е град,не село... :roll: ,или не е така :wink:


Нищо лично.
kire Wrote:
valentin73 Wrote:Моя селски просто си пише по софиянски .То почти всички софиянци са си селянчета де но неси го казват

Тук става дума за грамотнотност,не за селски комплекси!!!
Я прочети заглавието на темата,и кажи колко правописни грешки ще откриеш???
Търговище е град,не село... :roll: ,или не е така :wink:


Нищо лично.
Ти май се обиди !Несъм искал да засягам гражданите или който и да е .То във всички лични карти пише гражданство макар и човека да си е от село .За правописа си прав че има доста грешки но мисля че ако му се направи забележка за правописа ще има по-голям ефект отколкото подигравките .
Извинявам се найстина си има грешки м/е и смислови.
Аве Кире ти сън не си спал да ми търсиш грешките :wink: да ти задам обект на следващото безсъние,влизаш в профила ми натискаш на вс.мнения на абоната и си ти :wink:

Аре градски насрочвам дата за 1вата среща на Волво феновете на 28 март неделя, времето и мястото ше го прецним с колгата valentin73

Дайте да обсъдим каде и в колко да е.
ооооо,велики търговишки фенове.Дали ша мога и аз ,ако естественно позволите,да доида и аз на вашата срешта,естественно след като определите,кога,и каде :lol: Big Grin
И не ги обиждаите софианцитте,те са наи добри и в писането,и в умното изразяване на умни мисли,особено там,кадето могат да ги прочетат мнооого хора. :lol: :mrgreen:
stefan68i Wrote:И не ги обиждаите софианцитте,те са наи добри и в писането,и в умното изразяване на умни мисли,особено там,кадето могат да ги прочетат мнооого хора. :lol: :mrgreen:
:crybaby: :crybaby: :crybaby: Убивате ме с този краснопис Confusedad4: Confusedad4: Confusedad4: И все пак това може да се преживее, но ако продължавате с комплексарските подмятания това може да ви доведе единствено BAN. Колеги май сте объркали форума :!: :!: :!:
Христо какво смислено виждаш в написаното от теб по темата или просто пишеш да не останеш по-назад.Колега ти май си объркал темата . За коплекси няма да пиша защото не е тук мястото .Ще помоля всички да не пишат нищо друго освен ако не е свързано по темата а именно за срещата в региона . П.П. Извинявам се на гражданите от София ако са се засегнали и ако може без повече обиди .
Pages: 1 2