Волво Клуб - България

Full Version: Среща Монтана 21.03.2010г.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Паркинга на ЖП гарата, неделя 12:00 - надявам се да стане традиция :mrgreen: .Сбора от цифрите в датата е 9, за което някъде четох, че било добре за начало на нещо ново.
Аз ще дойда. А има ли други?
Вчера говорих с още един фен на марката от нашия град, със зелена 440-ка беше и видимо прояви интерес към подобни мероприятия. Колегата ми по месторабота с V40 2.0Т и той каза, че ще дойде.
успех с първата среща
Преди около час време се видяхме с още един волвофен, който не е регистриран още тук, но каза че ще дойде утре даже без колата си. До тук станахме каре, поне за картите няма да е проблем Big Grin .
Днес скромно, но за сметка на това успешно се събрахме трима фенове с две коли (третата беше на път в момента). За следващия месец си обещахме да сме малко повече :wink: Big Grin. Ето и няколко снимки:
Беше интересно да си поговорим , макар че бяхме малко.Ако някой чете темата и е от региона нека дойде другия път.Нищо не губите,напротив.
Ще дойда някой път, обещавам Smile
Честито начало! Само така! Пък то като се разчуе, феновете сами ще дойдат Wink
graf_bezuhoff Wrote:Честито начало! Само така! Пък то като се разчуе, феновете сами ще дойдат Wink
Благодаря колега! Началото е поставено и се надявам предпоследната неделя на всеки месец да се превърне в традиция за Монтана. Поне през Май, Август и Октомври тази година, нашата няма да съвпада с Пловдивската среща, която мисля да посетя при първа възможност :wink: .
Pages: 1 2