Волво Клуб - България

Full Version: малко съветче за в 40
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Замислил съм да си копувам волво в40 с първия 1900 тд рено мотор но не знам дали ще збъркам някои викат,че гори много,че не върви много,че са му скъпи частите и още други неща.За това искам да попитам колегите който имат такива волва да ме по съветват.

BOCK GT1

"Назад, назад, моме Калино!" Big Grin Big Grin Big Grin
***************************************************
Искаш да си вземеш дизелова кола на 14 г. и 140 000 км :?: :!: :?: :!: :?: :!:

пп:
По темата има изписано мнооооого, затова ползвай търсачката :!:

ппп:
Оправи си правописа - ставаш смешен! :twisted: Tongue
Който ти казва, че гори много и обслужването му е скъпо му прати много здраве. Частите по мотора ги купуваш от магазин за Рено и се намират навсякъде, като цените им са абсолютно нормални. На мен ми гори около 5,5-6/100км извънградско, в града /Добрич/ е около 8/100км
Правилно си се насочил да задаваш въпроси на място, където ще ти дадат най- точната информация за този двигател- тук, във форума на Волво или във форумите на Рено и Мицубиши /тъй като този двигател се монтира на доста модели Рено и на Мицубиши Каризма/. Само за информация, двигателят се води F8QT и в интернет ще намериш доста информация за него. Използвай търсачката на форума, има МНОГО теми по твоя въпрос.
Относно вървенето, ако искаш да се състезаваш по- добре си вземи такова Волво , но с комън рейл двигател 115 к.с. или с бензинов. Този, към който си се насочил е по- скоро за спокойно каране.