Волво Клуб - България

Пълна версия: Volvo S40 2009г. проблем с часовник
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Здравейте колеги,
нов съм във форума , искам да Ви питам отскоро карам Волво S40 сравнително новичко, как се сверява часовника на дисплея. Понеже е базов модел някой копчета ги няма
Благодаря
Здравей колега,
Часовника се сверява от "клечката" която излиза от километража. Би трябвало да имаш 2 такива: едната Т1/Т2 е за зануляване на километрите, а другата е за сверяване на часовника. Завърта се наляво/надясно, като пробвай няколко пъти за завъртиш, докато почнат да се местят цифрите. Трябва малко по-усилено да го правиш, защото от първият опит нищо не се случва и оставяш първоначално с впечатлението, че не е това начина за сверяване на часовника.

Smile
Поздрави
Smile Smile Big Grin
мерси колега стана работата !!!
Паддрави !
сравнително новичко?
здравейте колеги,нов съм във форума и много се радвам че си купих онзи ден волво S40. имам малки проблеми-като дам мигач и после не се изключва сам,ако някой знае как да ми помогне ще съм му много благодарен. и мерси предварително!!!
модела е 2000г,но бил с малко по различни неща от другите,имам 4ел.стъкла на дясната врата,човека ми каза че по принцип другите са им при скоростният лост,има още 6 аербега,климатроник,който ако някой ми каже как точно да го нагласям,понеже нещо се слага на ауто ,но и двете ли трябва. човека от който го купих каза че го е пускал един път,иначе си работи,но как е най добре да го наглася. Според мен и там където ми е пепелника и подлакътника трябва да има нещо като капак,иначе така се вижда запалката и пепелника!