Волво Клуб - България

Full Version: Проект "NEW TECH RACING"
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги,
Преди всичко искам да уточня, проекта се осъществява в Дания. Част съм отбора "NEW TECH RACING" и целта на нашият проект е да създадем успешен състезателен автомобил в срок от 1 година.
Поекта започна на 03.04.2010(преди седмица). Колата която ще използваме за основа е VOLVO S60 2.5T и е вече в гаража, обезкостена Wink Преди да дойде при нас този автомобил е участвал в састезания за стокови автомобили, така че когато го взехме беше с full welded body, клетка ролбари и празен салон Smile и всичко друго сток. В момента очакваме доставка на следния двигател: V8 - Lexus 1UZ-FE - 476HP - 3968cc.




За сега само тези снимки мога да кача че другите мн МВ Smile
по нататак ще има още снимки с поргреса[attachment=11222][attachment=11219]
Всичко много хубаво....Но едно не разбирам...Само купето ще е волво...След смяната на мотора то дефакто тази кола няма да е повече волво...така или иначе всичко друго ще промените...Толкова ли няма мотор на Волво който да удовлетвори изискванията ви...И ако правите такава кола защо пък избрахте това купе...Какви преимущества има то?
Здравей колега. Радвам се, че прехвърли и тук темата за автомобила, който подготвяте, само ще помоля някой от модераторите да промени заглавието на темата, че така е адски неразбираемо. Аз лично с интерес ще следя развитието на проекта.Успех!!!
Проекта наистина е страхотен.Но и аз неразбрах, защо двиателя ще е друг?
100Y0 Wrote:само ще помоля някой от модераторите да промени заглавието на темата, че така е адски неразбираемо.

То и аз не разбирам защо заглавието на темата е такова :roll: ,и се надявам автора на темата да подскаже как точно да бъде променено!
Очаквам включване колега darkseed :wink:


Успех!
Привет Smile
ако е възможно модераторите могат да променят името не знам защо е така нито как да го променч Smile
причината да е точно волво е че нямахме голям избор пък и на фона това какво ще заменим няма голямо значение и за това избрахме най икономически изгодния вариант в момента.
оригиналният двигател не ни върши работа само защото е с турбо, а трябваше да се съобразяваме с мн неща при избора на двигател така че и там избора не беше голям Smile и точно за този двигател на лексус който е в нашия списък получихме огромно намаление в цената и избора се оказа доста бърз Tongue
между другото тези дни ще пада рязанЙе по предница :twisted:
Ако се смени заглавието на първия пост?
Това заглавие според мен е добро :wink:

Успех!