Волво Клуб - България

Full Version: Нов потребител
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
nikistk Wrote:
Vin_Diesel_9_0 Wrote:
nikistk Wrote:По принцип чистенето на грешките няма отношение към нестабилните обороти но
затова са принципите за да се нарушават.Успех Smile
И аз така мисля,че грешките едва ли ще повлиаят на оборотите пък и вече пробвах иии няма никакъв ефект :? от време на време се стабилизират и държи на 900 950 об.мин. някаде но рядко се случва .... Sad

Значи от тук започваш прогресивно до проверяваш
1.Всички вакууми-да не дърпа въздух от където не трябва
2.откачи един по един датчиците за да разбереш кой не работи-щом откачиш буксата и не промени
работата значи или дачика или кабела
Успех Smile

Единствени датчици който съм махал са на: стъпковото моторче,дебитомера и на клапата за въздух че забравих как се казва .... а отностно вакумите като погледна моя ДВГ и на брат ми имат разлики в маркучите който влизат в колектора който са три на брои точно до казанчето за чистачките Smile иии още там малки разлики във вакумите .... но трябва да ги снимам за по добра информация,тази седмица ще се опитам да проверя каквото мога и да ви снимам тези вакуми и да кажете дали са правилно сложени ! Защото сякаш са пипани от не много компетентен човек :evil:

Ще кача снимки скоро защото са прекалено голям формат Smile
Снимките са от няколко седмици Smile
Здравей колега,
Аз също като теб си мислих че съм ударил джакпота с едно ВОЛВО 440 1,7i B18E '89. Оказа се че този модел се е правил точно 2 години и абсолютно всичко ми е различно. Примерно:
Отзад съм с дискове.
Имам климатик,
Нямам ламбда сонда.
Смукателните колектор ми е различен (като на рено 1,7)
и аз като теб открих че са се пробвали да слагат части от РЕНО но НЕ СТАВА!
При мен е изгорял компа - сложили са ми от рено и въпреки че двигатела е един и същ окабеляването е различно. Добре че датчика за оборите на коляновия вал е на мястотоси за да мога да се движа. Иначе комп получава инфо за 150 градуса на водата! Как работи незнам ама работи 160 ги вдигам.
За компа прерових всички морги в София, Пловди, Елин Пелин, Варна и не и не. Дори тръгнах да си оправям старият. (можеш да прочетеш една кратка темичка в форума). Щях и да сменям цялата ел с-ма с бош за точно като моят двигател но се оказа че няма климатик а в компа влиза сигнал и от него за да не падат оборотите!.И последно чакам си компа от англия за 60лв с доставката!!!!
Там има много евтини части за нашите коли, а и досега нещо неработещо не е идвало. Дори се намират и оригинални! например свещи за 25лв с доставката!!!
Та съвета ми към теб: ЗАБРАВИ ДА СЛАГАШ ЧАСТИ ОТ РЕНО!!!
Не Става! Всъщност има и ентусиасти който си слагат радиатор от шкода с вентил от трактор за обезвъздушаване и амо-ве от лада.... Но все пак не караме москвичи и лади а и части има вече не е като едно време!
Пожелавам ти успех и добре дошъл! Ако мога с нещо ще помагам. ..че и аз съм тръгнал по твоя път а тук повече пият бира и си лафат за ..... (дано да не съм обидил някой)
Pages: 1 2