Волво Клуб - България

Full Version: VOLVO VIDA 2010A
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
аз дръпнах от Zamunda.net ( бързо ми се стори ) една версия за волво и в момента даже я сиидвам Smile
Гледам, че скоро не е писано тук. Подкарах 2012В на ХР, ако някой се интересува ще дам повече инфо.
Ето едно решение от мен..
Volvo Vida 2012 D върви без грижи на Windows 8 64 bit и IE10 64 bit. Това значи, че е ок за всеки Windows след XP, не се изисква виртуална машина .. емулация и т.н.
Инсталацията е стандартна, ползва се крак, браузера се настройва на IE8 Mode с F12 от Developer Tools в долната част, тук е описано, ето и снимка

[Image: 15fkw0w.jpg]

Опитах Vida 2013 A, но крака не сработи при мен.
Успех на всички
Zahariev Wrote:Ето едно решение от мен..
Успех на всички

Да си жив и здрав. от доста време спря да работи Видата при мен. Преинсталирах, няколко пъти даже, но не и не. Днес промених браузъра на 8 и всичко е ОК! Бачка си! :lol:
преинсталирах си компа, и сега версията която съм си инсталирал досега нещо не работи. в лог файла е записано следното
Could not find Log level for Diagnostic. Setting log level for DiCE to DEBUG
някой може ли да помогне какво да направя за да завърша инсталацията?
Аз само не можах да разбера, откъде примерно да настроя параметрите на подгрева на седалките, че +40 градуса на 2-ра степен ми пали задника Smile)) а знам, че май може да се променят градусите.
Leper Wrote:Аз само не можах да разбера, откъде примерно да настроя параметрите на подгрева на седалките, че +40 градуса на 2-ра степен ми пали задника Smile)) а знам, че май може да се променят градусите.
може може, аз миналата година си ги сложих на максимума и миналия месец ми изгоря. сега го оправих но го намалих, сложих го на 27 първа степен 35 втора степен. утре ще погледна че ми е на другия комп vida ta , и ще пиша в коя секция беше точно
виъкъл комуникейшън -> цъкаш в/у CCM (на нарисуваната кола там както ги визуализира) -> ТАБ: програмабъл валюз - > ти съм Smile
Тенк ю, щото сега ми се мерна че на 2-ра степен е 40 градуса, и ме дразни щото като загрее и ми пали Д-то. Smile
За vida 2012D съм си направил скрипт който:

Стартира процесите на vida-та.
Изчаква иконката да стане зелена, стартира iexplore със съответния адрес. Чака да зареди, пише парола, логва се и т.н. през рийд виъкъл, та чак до цъкане на таб-а с последните грешки по колата. Накрая чака да бъдат затворени всички инстанции на iexoplore и киллва всички процеси на vida-та за да освободи рам и проц.
Не гарантирам че при всеки ще работи, даже са много конкретни изискванията, но мога да дам и сорс кода и да си го преработите за вашите нужди. Използван е autohotkey.
Защо е правен? Целта е по време на движение с един клик човек да е в състояние да "стигне" до прочитане на всички грешки, без да е необходимо да отбиваш в страни за да човъркаш по компа или пък да имаш асистент.

При интерес кажете да го изровя. Изисквания: Windows 7 и vida 2012D, която да се логва с парола 4.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11