Волво Клуб - България

Full Version: Кое масло да избера - Elf или BP
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте!Имам Волво 460 от две години и досега е карано с British Petroleum, от предишния собственик и аз веднъж вече при смяна сложих пак същото.Сега пак трябва да го сменям и всеки ми казва да сложа Elf.Въпроса ми е, добро ли е маслото на BP, за Волвото и да продължама ли с него или да послушам приятелите си и да му сложа Elf?
kolev_74 Wrote:Въпроса ми е, добро ли е маслото на BP, за Волвото и да продължама ли с него или да послушам приятелите си и да му сложа Elf?

Castrol е по-добро масло :wink:
Каквото и масло да сложиш е добро, стига да отговаря на заложените изисквания от производителя и да не е "менте",макар че последното трудно се доказва. Щом като караш колата от две години трябва да имаш вече впечатления,затова според мен се довери на себе си - все пак ти ще я караш :wink: .
Писано е много, не робувай на марка, а на параметри <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.maslo.bg/stati-za-masla.html" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.maslo.bg/stati-za-masla.html</a><!-- m -->
kolev_74 Wrote:Здравейте!Имам Волво 460 от две години и досега е карано с British Petroleum, от предишния собственик и аз веднъж вече при смяна сложих пак същото.Сега пак трябва да го сменям и всеки ми казва да сложа Elf.Въпроса ми е, добро ли е маслото на BP, за Волвото и да продължама ли с него или да послушам приятелите си и да му сложа Elf?
Понеже имаш конкретен въпрос, ето и конкретен отговор:
Да послушай приятелите си. Няли са за това - няма да те подведат! :wink: