Волво Клуб - България

Full Version: няколко въпроса за с40
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
здравейте,
имам волво с40 96г 1.8 бензин.имам няколко въпроса и искам да ги задам в една тема.
значи първо скоро ми светна лампата за сонда ламбдата,какво значи това и какво трябва да направя?
второ когато давам на задна и дам малко газ често чувам едно скърцане отдолу някъде,какво може да бъде това?
и последно пред 3 месеца смених всички накладки и то хубави,а отскоро като натискам спирачка чувам пак едно свистене все едно са ми са се изхабили накладките,има ли от какво друго да е освен накладки?
мерси предварително.
За първите ти два въпроса не търсих, но за треатия ето един от резултатите който мисля, че ще ти даде отговор в поста на колегата 100Y0:
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=10507&st=0&sk=t&sd=a&hilit=%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B8" onclick="window.open(this.href);return false;">viewtopic.php?f=8&t=10507&st=0&sk=t&sd=a&hilit=%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B8</a><!-- l -->

П.П.
оказа се като отидох на диагностика че трябва да сменя сонда лабмдата.само че от мото пфое искат над 300лв за нея,искам да попитам откъде мога да си намеря по-евтина ?колата е с40 96г,1.8 бензин,115 коне.и има ли различни че да не купя такава която не пасва за моята кола?
забравих да кажа от русе съм.
мерси предварително.
Има унифицирани, пасват за всякакви автомобили.Трябва да обърнеш внимание само на броя кабели ,които влизат в ламбда сондата.
Дам има универсални...Само гледай брой кабали,на какво напрежение засича(защото има такива и до 5 волта)
и твоята е циркониева....(на 2.0турбо е титаниева)
rintintin ела ня някоя сбирка в Русе. Можеш да си зададеш всички въпроси, а дори и да нямаш такива - да се запознаем и да поем по кафенце ...
Повече инфо - тук