Волво Клуб - България

Пълна версия: Предложение за стикери-обемни
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
kire написа:
popsy написа:Някой колега няма ли снимка за да покаже как изглеждат?

Съседна тема Wink <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=21299&start=390">viewtopic.php?f=16&t=21299&start=390</a><!-- l -->

Благодаря Smile
Сега въпросът е от къде мога да си ги поръчам?
popsy написа:Благодаря
Сега въпросът е от къде мога да си ги поръчам?

Ела на някоя от месечните срещи в София,или ми пиши лично Wink
Здравейте, пратих съобщение, но май не се получи. Искам да взема 2 бр. от жълтите лосове (или ако е възможно – 1 жълт и 1 бяло-зелено-червено), както и, ако не е само за клубни членове – стикер „Волво клуб България” с прав надпис. Ако има възможност за това, ще изпратя данни за получаване на л.с.
kraychev написа:Здравейте, пратих съобщение, но май не се получи. Искам да взема 2 бр. от жълтите лосове (или ако е възможно – 1 жълт и 1 бяло-зелено-червено), както и, ако не е само за клубни членове – стикер „Волво клуб България” с прав надпис. Ако има възможност за това, ще изпратя данни за получаване на л.с.

Няма проблем колега,нека да минем на лични съобщения Smile
Пак не става това с личните, не знам защо така. Не остава следа при мен след изпращането, за разлика от други съобщения, не знам какъв е проблемът :?:
Здравейте.
Бих желал и аз да се сдобия със стикерите с лоса жълтите - 2бр. Как може да стане това и има ли останали все още?
И аз се интересувам от любезния Лос? Имали още бройки къде? Smile
ЗДРАВЕЙ КОЛЕГА Wink КАК МОГА ДА СЕ СДОБИЯ И АЗ СЪС СТИКЕРИ ЗА МОЕТО ВОЛВО ( 3 бр. с лоса на БГ. фон + 3 бр. от жълтия лос ) БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Wink
Колега Краз екстрийм, моле те ако обичаш да пишеш с нормални букви. Писането с главни букви се възприема като викане тук във форума, ако беше прочел праавилата за писане, вероятно щеше да го знаеш. По въпроса ти за придобиване на лосчета, трябва да посетиш среща на клуба (следи раздела за Волво срещи) и ако има останали при колегите евентуално ще си закупиш въпросните.
Благодаря и се извинявам за невежеството ми но наистина не съм прочел правилата което ще бъде коригирано от моя страна Wink Wink Wink :oops:
Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 9