Волво Клуб - България

Full Version: Стъпово моторче - проблем с оборотите
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
apox Wrote:Благодаря на всички, НАМЕРИХ го беше се извадила буксата но не помогна особенно по проблема ми. Аз продължавам да търся от каде идва проблема. Другата седмица ще проверя тези вакуми

Щом си го намерил значи по-голямата част от работата е свършена. Остава да го извадиш (крепи се на маркучите които са захванати за него), да го провериш дали работи (става с две жички и акумулатора) и ако щрака при контакт с акумулатора, го промиваш хубаво и го връщаш на място. Щом и аз успях да направя това, значи е лесно.
Благодаря за мнението, Gogo! Може би наистина ще отида на газаджия.
Колега и аз имам същия проблем с оборотите. Сменях стъпковото моторче,което не е стъпково, както и да е .Колата ми има емулатор за ламбда сонда, някакъв фабричен.Сложих резистор на релето,което изключва дюзата и лъже компа ,че има нещо там след като обърне на газ.От тогава имам по малко ядове с оборотите .Преди това единственото решение е ресет, демек откачане на акумулатора.И сега го направих това.Идеята ми е да не сменяш нищо.Извади едната клема на акумулатора за 15 -20 секунди при изгасен двигател.Няма оправия това , каквото и да сменяш.Въпрос на време.Дано да греша.
Pages: 1 2