Волво Клуб - България

Full Version: Къде в София може да се остави кола на безопасно място?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте колеги от София. Дилемата пред мен е на поредното двудневно обучение в София дали да ползвам автобус или да пътувам с колата си. Обучението е в Международен банков институт-намира се на ул."Веслец"№18, но за два дни паркинг/и дали ще намеря място :roll: /ще ми свалят кожата и то няколко пъти Confusedhock: . Дайте ми някакво предложение къде бих могъл да си оставя колата/може да не е в центъра/, но да не се налага после да се прибирам с автобуса, че ще е кофти тръпка :? . Тази информация може да послужи и на други колеги,като мен.
Предварително благодаря за мненията и предложенията Ви.
100Y0 Wrote:Здравейте колеги от София. Дилемата пред мен е на поредното двудневно обучение в София дали да ползвам автобус или да пътувам с колата си. Обучението е в Международен банков институт-намира се на ул."Веслец"№18, но за два дни паркинг/и дали ще намеря място :roll: /ще ми свалят кожата и то няколко пъти Confusedhock: . Дайте ми някакво предложение къде бих могъл да си оставя колата/може да не е в центъра/, но да не се налага после да се прибирам с автобуса, че ще е кофти тръпка :? . Тази информация може да послужи и на други колеги,като мен.
Предварително благодаря за мненията и предложенията Ви.
Колега къде ще спиш за да можем да те се ориентираме къде ще ти е удобно да си оставиш колата ?
Центърът - навсякъде е синя зона с (все още) левче на час. Да не говорим, че е кошмар откъм намиране на места. Наистина каже къде ще отседнеш, та да се ориентираме.
Благодаря на колегите, които писаха вече в темата.Резервацията ми е за хотел "Рила"за 05-ти с/у 06-ти юли, но съм далеч от мисълта, че ще мога да паркирам някъде около него. Паркинга на хотела през деня, доколкото знам е част от синята зона и това, че ще съм им гост не е кой знае какво предимство. Имам роднини на "Манастирски ливади" , но те са ми като краен спасителен вариант.Другия ми вариант е Горна баня, но това е още по-далеч.
Привет Стойо!
Значи....безопасно от към гледна почка на кражба,или да не ти я вдигне "паяка" :wink:
Целия център на Софето е платен....,от 8.30 до 17.30 се "цъка" левче на час, има къде да паркираш щото контрола е повишен.
Ако те притеснява другото-ела в Герман,и ще настаним красавицата ти в гараж Smile,пък за "наема" ще се договорим Big Grin Big Grin Big Grin
Поздрави,и да пишеш!
Благодаря Кире.Има го клубния дух, няма спор =D> Confusedalute: =D> . Притеснява ме не паяка, а някое наркоманче да не ми вгорчи живота и то по най-баламския начин :gib: . Не искам да притеснявам никой, че все пак си е ангажимент.
Мина ми през ума и да я оставя някъде около сервиза на Жоро, че там волва много и няма да прави впечатление, но както казах не искам да притеснявам никой. Проблема идва най-вече, че във вторник курса ми свършва в 17,30, а последния автобус за Казанлък е в 17,00ч. Май има някакъв по-късен автобус до Ст.Загора, но ако го хвана него ще трябва да идва жена ми от Казанлък да ме прибира по нощите. Затова обмислям варианта с пътуване с колата.
По-спокоен ще съм така.Е това е.
100Y0 Wrote:Не искам да притеснявам никой, че все пак си е ангажимент.

Няма да притесняваш никой,даже ще се радваме да те видим :wink: ,но както си решиш... Smile
Поздрави!
Кире, благодаря още веднъж за поканата. Не мисли, че съм я отхвърлил :wink: Big Grin . Даже ми е криво, че няма да съм заедно с вас на събирането при Жоро, но все пак то е в събота и ще ми стане навик да досаждам там :oops: Big Grin .
Поздрави и ще пиша какво съм решил.
Вариант е да я оставиш и около техническия примерно - от там ще ти е близо до метрото, което пък спира близо до хотела Wink
Не те съветвам да я оставяш пред жилищен блок - софийското селяндур обича да драска непознати автомобили. Моята вече три пъти я драскат, а никога не съм спирал така, че да преча на някого.
Има и още един вариант - да оставиш колата при мен в кв. Лозенец и аз да те карам където кажеш.
Pages: 1 2